M
Magdaalena21
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 20
kaasiaa a na jakiej ulicy o as ci chodzi jak o nowosolska to od rana do gora 8 lub 9 pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kaasiaaa napisał:Orientuje się ktoś może w jakich godzinach może dzwonić osoba odbywająca juz karę w AŚ w poznaniu?
kajkulkaa napisał:Jestem w tym zupełnie nowa i zielona Witam Was i mam pytanko chodzi o paczke wiem ze powinnam w temacie paczki ale chodzi mi konkretnie o AŚ w Poznaniu. W sob chciałam zanieść i nie wiem jak to dokładnie wyglada jak dzwoniłam to też uzyskałam średnie informacje.
Czy można kawa rozpuszczalna przesypana lub w paczce wiem że nie słoik, herbata sypana czy saszetki dadza radę, a te kawy 3w1, owoce, sałatka warzywna takie gotowe kupne i rzeczy takie gotowe zapakowane jak np w Piotrze i Pawle sa placki ziemniaczane, kopytka, wędliny i sery rozumiem tylko hermetycznie pakowane czy raczej luzem żeby mogli wszystko pokroicsłodycze chipsy nie wiem nutela moze, pasztety
Proszę Was o odpowiedz co i jak u Was przechodziło.
Mam jeszcze pytanko i kantyne jak jest zaopatrzona własnie owoce napoje, mleko smietana w proszku cukier nabił i jak to jest z papierosami moge ich kupic za całe 100 zł czy to tylko limity jakies sa.
Przepraszam ze pierwszy post i lawina pytań ale bardzo bym chciała w sob zanieść i dziś znalazłam to forum.
Dziękuje i Pozdrawiam
aa137 napisał:Jemu już się należy ale na razie jest cisza na ten temat![]()