Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dzieki kolego za informacje o testach. Mam nadzieje ze przejde je bez problemu...pozniej jeszcze ten masakryczny Womp Sosnowiec:mad: do ktorego jutro bede dzwonic.

Dzwoń jak najszybciej... Czeka sie około 2 miesiece na termin. (ja tyle muszę czekać)

Jak tylko bede miala wyznaczona date napisze....A kiedy ty masz kolego termin wstawiennictwa sie i kiedy tam dzwoniles?

Dzwoniłem... bodajże między 2-4 września termin mam na 10 listopada:mad:

Dzisiaj dzwoniłam do Womp Sosnowiec termin mam na 14 stycznia 2016r. Więc trzymam za ciebie kciuki kolego Adrian1_10. Jak będziesz mieć orzeczenie pozytywne to się odezwij.

Narescie koniec koszmaru womp:d ,dostalem tylko na 5 lat ,ale ciesze sie ze juz powszystkim ,zycze powodzenia nowym ;)

Nie jest tak ciezko,wystarczy Nie pic z miesiac przed badaniem,reszta to zwykle badanie jak do pracy,ja wpisane mnialem nadcisnienie dostalem tylko na 5, mimo ze mnialem 0,25 promila.najlepszy plus ze wogole Nie man ochoty na alkohol 😃

ciśnienie mnialem dobre podczas pomiaru (biore tabletki ) mnialem na zaświadczeniu ze lecze się na nadciśnienie.Mysle ze to już pomniejsza waznosc prawka ,a mnialem bezterminowo :(

Aaa... Takie rzeczy. Powiedzcie mi... Bo to mnie najbardziej drodzy teraz.. Niby pierdola ale no.. Maszerowalem w miejscu z zamkniętymi oczami i po minucie marszu z pozycji na 12 otwierane oczy a byłem w okolicach 2 albo 3... Czy to juz jest za dużo?

Wczoraj robiłem próby watrobowe i ggtp wyszło mi 11 a od 3 tyg nie pije nic a 1.12 do womp sosnowiec

Cześć. Powiedzcie jak wygląda sprawa kolejek w WOMPie, chodzi mi o to czy przybyć tam niedługo przed otwarciem czy trzeba być dużo wcześniej?

Witam w sprawie kolejek w WOMP sprawa wygląda tak: dziś byłem na badaniach przyjechałem 20 po 6stej i bylem w kolejce drugi dzięki temu już po 9tej miałem wszystko za sobą no prawie WSZYSTKO BO NA ORZECZENIE TRZEBA CZEKAĆ DO CZWARTKU od godziny 12 masakra... ale dzięki temu ze byłem drugi badania przeszły jak po maśle ;). Tak że czym wcześniej zajmiesz miejsce tym masz większa szanse ze lekarki jeszcze nie zmierżone przepchną Cię bez bólu :). Do otwarcia przychodni nazbierało się z 40-50 osób i z tego co widziałem a wchodziłem w zasadzie wszędzie jako pierwszy to kolejki sie coraz bardziej wydłużały... Panie lekarki z rana były nawet całkiem miłe :) i oprócz pobrania krwi, zmierzonego ciśnienia no i osłuchania mnie pod każdym względem przez panią doktor i przeprowadzeniu interview ze mną na temat przebytych chorób nie zlecili mi nic dodatkowego... teraz wystarczy uzbroić się w cierpliwość do czwartku bo to że bedę miał uprawnienia jest raczej pewne natomiast na ile to sami oni tego dziś nie wiedzieli bo czekają na wyniki z krwi.

Ostatnia edycja:
Byłem na badaniach w piątek. Dotarłem pod womp ok 6.00 i było juz 7 osób w kolejce. Im bliżej godziny otwarcia przed wejsciem robilo sie coraz tłoczniej. Mnie udało się zarejestrować jako trzeci i zaraz po tym odesłano mnie do kasy gdzie musiałem zapłacić 414 zł. Jeśli masz tylko kat. B to płacisz 214 zł. Później wizyta u okulisty, pobranie krwi, pokój pielęgniarek i na końcu wizyta u lekarza medycyny pracy. O godz. 9.10 byłem już po wszystkim. Na koniec jeszcze wpłata w kasie 7,50 aby mi wysłali orzeczenie pocztą gdyż odebrać mógłbym dopiero we wtorek a nie uśmiecha mi się jechać 200km w jedną stronę tylko po to. Ogólnie nie jest tam tak źle jak niektórzy piszą.

Czytam te wasze relacje z womp sosnowiec i zastanawiam co za cyrk tam macie. Osobiście robiłem niedawno badania w womp warszawa co prawda terminy tez są odlegle ale całość wygląda zupełnie inaczej niż u was - po pierwsze badanie kosztuje zgodnie z rozporządzeniem ministra 200 zł ja miałem kategorie B,C dodatkowo neurolog, ekg i tyle zapłaciłem, po drugie nie ma żadnych badan krwi poza pobraniem jej z palca na poziom cukru (wynik jest natychmiastowy) i najważniejsze nie ma tam tłumów normalna wizyta u lekarza kilka osób przed drzwiami gabinetu - decyzja co do prawa jazdy podczas wizyty. Jednym słowem w sosnowcu robią z was baranów..

Ostatnia edycja:
Co Somalia to Somalia wszystkich tam robią w barana ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót