B
blablak
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 142
haha i co, czyli rozumiem że gdybyś miał 0,01 promila to już byś miał zabrane PJ może jeszcze dożywotnio?? Czyli za zjedzenie jabłka miałbyś zabrane lub płyn do spryskiwacza? Żaden sąd nie orzekłby Ci po czymś takim zakazu prowadzenia pojazdów...pandave napisał:Blablak ten kod oznacza zakaz spozywania alkoholu, czyli nie moge miec nawet dopuszczalnej dawki, jesli mi wykryje np 0,1 to jedynie pozostaje krew...
Tak o KSIP mi chodziło.krakow_007 napisał:Wykroczen wogole nie wpisuje sie do KRK. Chyba ze mowa tu o KSIP
Jaki mandat? Jakie punkty? Jaki kłopot? ... No chyba, że chodzi o przekroczenie prędkości.Magda197540 napisał:ezdzic bez oczywiscie mozna,ale po co mandat ,punkty i klopot kolejny.
tyjestesruda napisał:ja ma na pół roku miałam 0,20 mg w wydychanym powietrzu u mnie to wykroczenie
0,20mg i taki krótki wyrok? Ciekawe.
leon39 napisał:o skróceniu zakazu poprzez założenia blokady pytałem w sądzie jakieś sekretarki to powiedziały że nic nie wiedzą na ten temat.
a co niby sekretarka może wiedzieć?
Sąd Ostateczny napisał:jedyna rada: "dzień wcześniej nie pić"
No nie jedyna. Druga to blokada alkoholowa lub dobry alkomat.
tyjestesruda napisał:ja miałam na myśli takie osoby co mają po 1 promilu i w górę oni napewno zdają sobie sprawę z tego że sa pod wpływem alkoholu
a Ty z tym swoim 0,20mg nie zdawałaś? Ja miałem 0,21mg i jakoś to "czułem" .
didier01 napisał:z kodem 01.01.
Tylko ten jeden kod kod dostałeś?