Dokładnie NIESTETY tak

Ja dzwoniłem 29 grudnia 2014r i spytałem czy mogę w styczniu przyjechać co i jak się załatwia, co zabrać, wypytywałem .... to Kobieta się zdziwiła o czym ja gadam ? jaki Styczeń ? panie ...... informacja była taka
TYLKO ZGŁOSZENIA TELEFONICZNE przyjmujemy do rejestracji a pierwszy wolny termin to ... 19 marca Czy zapisać pana na 19 marca ?
- JASNE że tak .
Miałem termin na 19 marca i czekałem POMIMO że podałem nr telefonu GDYBY COŚ się zmieniło (a zmieniło się) dzięki temu straciłem dwa miesiące bo od stycznie (podobno) można było wejść z ulicy. Czekałem do 19 marca (bo miałem termin) i podjechałem i na SZCZĘŚCIE byłem o 6,20 chyba jako 60 - 70 ty - po 2h zarejestrowałem się i zrobiłem : krew + pomiar ciśnienia + oddałem psychotechniczne i około 11,30 pojechałem do domu.
Poza tym ZAWSZE lekarz może skierować przy drugiej wizycie w wompie na właściwym już badaniu (orzekaniu u nich) DODATKOWO na inne PŁATNE badanie np: okulista podobno 100zł.
Czyli koszt pierwszorazowej wizyty to 214zł podstawowego kosztu badania: ggtp, cukier, pobranie krwi opłata za badanie lekarskie.
Jeżeli zdecydujesz się na badanie psychotechniczne u nich na miejscu to koszt wzrośnie o kwotę 150zł. i chyba robione są w pierwszym dniu po pobraniu krwi ale tego nie jestem pewien bo miałem swoje za które też tyle zapłaciłem .
Czyli na dzień dobry warto mieć przy sobie około 400-500zł.
Umiejscowienie tej instytucji jest na na takim odludziu gdzie znalezienie bankomatu graniczy z cudem.
Szerokości