Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam.
Jestem po badaniach w WOMP Sosnowiec. Opiszę moje doświadczenia:
-kolejka ok.150 os.
-obsługa raczej miła,
-koszt badania 214 zł. (bez dodatkowych)
-ja miałam tam niski cukier 68, normalnie mam ok.90,
-ggtp w labolatorium tydzień przed wizytą 54 (norma dla kobiet 40) i po badaniu lekarskim, gdzie trochę się chwiałam, z oczami tam sobie - dostałam informację od lekarki, że jeśli ggtp przekroczy podwójnie normę(czyli ok. 80) to może być żle. Nie wiem jaki miałam wynik, ale dostałam orzeczenie na rok. Nie ma się co martwić.

To znaczy ze po roku ponownie trzeba robic te badania? I ponownie za nie placic?

ale nie czytacie poprzednich wpisow.po roku bedzie musiala zrobic badania normalnie dla kierowcow w miejscu zamieszkania.nie w womp.koszt w mojej miejscowosci 150 zl

Co za debil wymyślił te badania w WOMP? Przecież to jest tylko wyciąganie kasy i psucie ludziom nerw!

Witam.
20.01.2016r.byłem na badaniach.
W WOMP-ie byłem o 7:30 miałem nr.57, tylko krew i jednego lekarza, w kolejce do 14.Obsługa jak na taką kolejkę,dość miła.Myślę że taka sama jak w każdej przychodni ZOZ.
Dzisiaj otrzymałem pozytywne orzeczenie na dwa lata.
Badania wyglądają tak samo jak okresowe do pracy.
Nie jest tak żle jak tu opisują.
Rzyczę powodzenia.

Ostatnia edycja:
krakow_007 napisał:
To znaczy ze po roku ponownie trzeba robic te badania? I ponownie za nie placic?
Tak, trzeba. Tylko nie w WOMP.

leon39 napisał:
o za debil wymyślił te badania w WOMP? Przecież to jest tylko wyciąganie kasy i psucie ludziom nerw!
Kochany nasz rzund i łyunia eułropeyjska

januszek67 napisał:
otrzymałem pozytywne orzeczenie na dwa lata.
Dlaczego tak krótko?

Mam takie pytanie.
Na te badania to kierują zaraz po zabraniu prawka i po wyroku, czy jak już kończy sie zakaz tuż przed odebraniem prawa jazdy?

Witam!
A oni od razu wiedzą, jaki jest cukier, że wiedzą czy wysyłać na resztę badań z krwi? Wysokie ciśnienie to rozumiem, wiedzą zaraz, ale analiza krwi na cukier chyba troszkę trwa. Ciekawe czy wszyscy bez wyjątku muszą robić tą krew?

@rafus
mi pobrali krew z zyly wiec pewnie dopero na nastepny dzien wiedizeli.Tak wszyscy musza miec przebadana krew;>
@blablak
jesli mial wysylane orzeczenie poczta to mu nie powiedziano nic:)

Na badaniach nikomu nic nie mówią a orzeczenie miałem wysłane pocztą.
Widzę że kolega blablak zadaje bardzo dziwnie pytania,tak jakby nigdy nie był w WOMP.

Ostatnia edycja:
Witam!
A orientuje się może ktoś, gdzie najlepiej w Bielsku - Białej lub okolicach najlepiej zrobić to badanie psychotechniczne, żeby w womp-ie nie tracić czasu? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź.
Pozdrawiam!

@rafus10

Ja robiłem na ul. filomatów, pracownia PSYCHE i jestem bardzo zadowolony. Zero stresu i bardzo przyjemnie ludzie.

Ja robiłem badania w 21 stycznia jak macie jakies pytania piszcie na gg 3414102 pozdrawiam:)

Dzień dobry, proponuję skorzystać z badań psychologicznych w innej placówce niż WOMP, ponieważ można dzięki temu uniknąć stania w kolejce i niepotrzebnego stresu. Zapraszam do pracowni w Czeladzi przy ul. Wojkowickiej 11, telefon 508082853.

A jeśli chodzi o Bielsko- Białą, mogę szczerze polecić pracownię w Bielsku Białej przy ul. Cieszyńskiej 406.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót