Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
załamany:/ napisał:
ale ten wątek podupadł
może ktoś wyczyścić parę stron ostatnich?
ludzie

jak podupadł co masz na myśli
Ludzie nawzajem się wspierają mniej lub bardziej wszyscy mamy ten sam problem
Wyjaśniamy sobie wszystkie wątpliwości pytania
a od klilkunastu stron jeden drugiego uspokoja że nie tak bardzo strasznie jest w tym naszym sosnowieckim WOMPie

januszek67 napisał:
Nigdy po owocach ani po kawie nie będziesz miał promili, chyba że owoce są wyciągnięte z alkoholu a kawa i napój energetyczny z dolewką alkoholu. Nie głoś propagandy.

Nie no coś Ty w ogóle :D . Wiesz w ogóle co to jest "fałszywy wynik pozytywny" na alkomacie? Czy niekoniecznie?

januszek67 napisał:
Uważajcie na kod 05-08 może być wbity na PJ

No jak na oświadczeniu był wpisany, to wiadomo że go wbiją na PJ ... Z resztą co się tak boisz tego kodu? Już pisałem X razy, że nie mogą Ci za setne części promila orzec zakazu prowadzenia pojazdów........ To tak samo jak kiedyś wszyscy chcieli to "bezterminowe" PJ, żeby nic nie musieć zmieniać do końca życia broń Boże, aż wprowadzili wszystkie terminowe i co teraz? :D

tyjestesruda napisał:
a od klilkunastu stron jeden drugiego uspokoja że nie tak bardzo strasznie jest w tym naszym sosnowieckim WOMPie

i właśnie dlatego "podupadł" - wg niego. Lepiej żyć w psychozie strachu i być wylęknionym.

@blablak "No jak na oświadczeniu był wpisany, to wiadomo że go wbiją na PJ ...1'

na jakim oświadczeniu hmmm juz zgupiałam całkiem ja żadnego oświadczenia nie mam jeszcze :wow:

tyjestesruda napisał:
jak podupadł co masz na myśli
Ludzie nawzajem się wspierają mniej lub bardziej wszyscy mamy ten sam problem
Wyjaśniamy sobie wszystkie wątpliwości pytania

I tu masz raję.

blablak napisał:
Nie no coś Ty w ogóle :D . Wiesz w ogóle co to jest "fałszywy wynik pozytywny" na alkomacie? Czy niekoniecznie?

No jak na oświadczeniu był wpisany, to wiadomo że go wbiją na PJ ... Z resztą co się tak boisz tego kodu? Już pisałem X razy, że nie mogą Ci za setne części promila orzec zakazu prowadzenia pojazdów........ To tak samo jak kiedyś wszyscy chcieli to "bezterminowe" PJ, żeby nic nie musieć zmieniać do końca życia broń Boże, aż wprowadzili wszystkie terminowe i co teraz? :D

i właśnie dlatego "podupadł" - wg niego. Lepiej żyć w psychozie strachu i być wylęknionym.

Wiem tylko jedno, żeby wydmuchać promile to trzeba coś zjeść lub wypić alkoholowego.

Ja się tego kodu nie boję chociaż go mam i przy tym kodzie za setne części promila dostaniesz zakaz prowadzenia pojazdów, bo Cię obowiązuje 0,0promila.

Ostatnia edycja:
blablak,zadzwon sobie do WK i potwierdza to,co pisze januszek67.przy tym kodzie nie moze byc nic wydmuchane.zreszta po odzyskaniu PJ mysle,ze nikt nie wsiadzie nawet na drugi dzien po wypiciu.

Co mnie interesuje zdanie kogoś z WK lub może jeszcze jakiejś innej osoby? Jest to forum prawne i proszę o podanie podstawy prawnej na to, że może zostać orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów za stężenie niższe niż 0,2 promila . Prawo jazdy może być zatrzymane tylko z określonego powodu, i chcę go poznać.

Magda197540 napisał:
zreszta po odzyskaniu PJ mysle,ze nikt nie wsiadzie nawet na drugi dzien po wypiciu.

Niby dlaczego nie?? Nie wolno mi prowadzić pod wpływem, a pić w samochodzie i nawet tam spać przecież mogę .

PS: Ty chyba nie masz wpisanego tego kodu? Więc skąd tak dobrze wiesz?

Ostatnia edycja:
@blablak

"Niby dlaczego nie?? Nie wolno mi prowadzić pod wpływem, a pić w samochodzie i nawet tam spać przecież mogę ."

i tu bym polemizowała wszem i wobec wiadomo że policja może Cię skontrolować w aucie znam nie jeden przypadek gdzie takim mądrym jak Ty zabrali prawko a potem wydawali kupę kasy na to by adwokat dał radę uzyskać najniższy z najniższych wyroków
Najprościej
Piłeś ?
Trzymaj się z daleka od auta i kluczyki w domu zostaw

Witam! Jak to jest dokladnie z tymi wynikami? Normy womp-u nie moga byc nawet troche przekroczone? Tak mi fajnie schodzilo to ggtp, ale teraz z sb. robilem w innym laboratorium i mam 83, ale norma u nich niby 71. A tydzien wczesniej innym labo mialem 88, gdzie u nich norna to 49. A dalej ani grama % nie spozylem i dietka jest nadal. PJ dzisiaj odebralem, bo wczoraj minal zakaz, a badania mam w pn. Nawet nie chcieli tego od psychologa.

rafus10 napisał:
Witam! Jak to jest dokladnie z tymi wynikami? Normy womp-u nie moga byc nawet troche przekroczone? Tak mi fajnie schodzilo to ggtp, ale teraz z sb. robilem w innym laboratorium i mam 83, ale norma u nich niby 71. A tydzien wczesniej innym labo mialem 88, gdzie u nich norna to 49. A dalej ani grama % nie spozylem i dietka jest nadal. PJ dzisiaj odebralem, bo wczoraj minal zakaz, a badania mam w pn. Nawet nie chcieli tego od psychologa.

fajnie Rafus10 napisz proszę w jakim mieście tak fajnie :) Ciekawa jestem jak w Myszkowie będzie Na ile miałeś zakaz ? Ja czekam na moje skierowanie jak na zbawienie Wyrok miałam 8 lutego Mam zabrane PJ na 6 miesięcy I teraz masz ile 3 miesiące na dostarczenie im tych zaświadczeń o zgodzie na jazdę wyniki psychotestów czy jak to u Ciebie wygląda :D

rafus10 czy ja dobrze rozumiem,ze odebrales pj bez dostarczania badan i bez ponownego wyrabiania ? a co jakbys mial negatywne orzeczenie z WOMP? kurde,cos niebardzo rozumiem.

blablak,tak piszesz ,ze mozesz sobie siedziec i pic i spac w aucie,a czy przypadkiem tak Ci nie zabrali prawka?

Zakaz mialem 6 miesiecy za 0,28. W Bielsku dzis odebralem bez badan z womp-u. Nawet pokazywalem psychotesty, ale nie patrzyli nawet.

rafus10 napisał:
Zakaz mialem 6 miesiecy za 0,28. W Bielsku dzis odebralem bez badan z womp-u. Nawet pokazywalem psychotesty, ale nie patrzyli nawet.

ile od momentu dostania wyroku uprawomocnieniu się go dostałeś skierowanie na badania ? Ciekawe jak oni to ustalaja jednym w jednych miastach pozwalają odebrać innym niekoniecznie
Chyba znów się przejdę do WK w Myszkowie i się dopytam co i jak
A powiedzcie mi jeszcze jedno jeśli dostałam odpis wyroku były tam błedy poszłam do sądu napisałam podanie o sprostowanie tego poprawe teraz i tak uprawomocni się od daty kiedy była rozprawa prawda nic do tego nie ma że rządam poprawki w datach bo się pomylili
Ilę sąd ma na wysłanie takiej poprawki wie ktoś coś w tym temacie
A tu u mnie dopiero miesiąc mija bez prawka a gdzie tam 6 m-cy masakra :-?

Magda197540 napisał:
rafus10 czy ja dobrze rozumiem,ze odebrales pj bez dostarczania badan i bez ponownego wyrabiania ? a co jakbys mial negatywne orzeczenie z WOMP? kurde,cos niebardzo rozumiem.

blablak,tak piszesz ,ze mozesz sobie siedziec i pic i spac w aucie,a czy przypadkiem tak Ci nie zabrali prawka?

Magda Bleblak musi zjeść snikersa bo baaaaaaardzo gwiazdorzy :D

tyjestesruda napisał:
Magda Bleblak musi zjeść snikersa bo baaaaaaardzo gwiazdorzy :D

Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi blablaka, to napewno jest gwiazdorem.

tyjestesruda napisał:
znam nie jeden przypadek gdzie takim mądrym jak Ty zabrali prawko

Tak?? To niby jak im udowodnili, że prowadzili pojazd pod wpływem?? Na wszystko muszą być dowody.

tyjestesruda napisał:
Piłeś ?
Trzymaj się z daleka od auta i kluczyki w domu zostaw

Zwłaszcza jak na imprezę pojechało się samochodem ;) .

Magda197540 napisał:

Nie. Raczej wtedy bym nie pisał, że wolno tak robić? ;)

Podajcie podstawę prawną na to, że nie wolno spać pijanym w aucie, skoro tak twierdzicie.

tyjestesruda napisał:
Bleblak musi zjeść snikersa bo baaaaaaardzo gwiazdorzy

Dlatego, że mam własne zdanie? No tak, zapomniałem, że w tym kraju przecież tak jest. :brawo:

januszek67 napisał:
Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi blablaka, to napewno jest gwiazdorem.

a Ty może podaj tą swoją podstawę prawną na to, że można mieć orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów za mniej niż 0,2 promila? :D

wiele jego wypowiedzi czytalam ,nie tylko na tym forum ,wiec potwierdzam SNIKERS:)

blablak to napisz nam swoja historie jak zabrali Ci PJ,chetnie poczytam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót