Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
aliaton7035333 napisał:
....PS: proponuję się troszkę uspokoić, bo widzę że "niesamowitość" złapała :D .

Doradzasz łamanie prawa....jesteś zwykłym trollem....puki co twoje posty zgłoszę moderatorowi....

Witam.Ja też się bałem badania za jazdę pod wpływem.Badania w MOMP Kraków..byłem tam 3x Najpierw standart 200 zł za podjęcie badań.Potem 28 zł za krew.....przebadajcie prywatnie enzymy wątrobowe!!!.Potem psycholog i ankieta.Na ostatni rzut psychiatra i rozmowa dlaczego doszło do takiej sytuacji i rączki do przodu ,czy nie ma delirium.Potem orzeczenie.....wydają od 13-14 ale ja miałem wynik 11.10.Warto poczekać i się nie stresować .Ja miałem brak przeciwskazań ,ale ggtp miałem 80 a to powyżej ich normy .Tłumaczenie o lekach nic nie daje ,chociaż zarzuciłem piwo na 3 miesiące,ale mam kamienie i biorę przeciwbólowe często.Ważne jest połączenie ASL I AST z normą GGTP.Najważniejszy jest tam psychiatra.....jak ma zły dzień macie negatywne.On jest wyrocznią systemu.Ja to mam za sobą ,ale nerwy i ogólny stres .....jest wpisany w badania MOMP.Nawet jak jasteście abstynentami!Najbardziej dochodowy ośrodek zdrowia ,który nie leczy a niektórych drenuje z portfela i i robi dziurę w mózgu.Ciekawe jak politycy przechodzą takie badania.....

thug1 tez chce zobaczyc skan,ze masz bezterminowe.Czyzby w Myszkowie o tym nie wiedzieli? Jak pytalam w starostwie odpowiedzieli,ze nie ma juz bezterminowych.hmmm:o

A w starym dobrym Breslau widocznie dalej dają bezterminowe.

Witam, odebrałem wyniki dzisiaj a badania 4 maj.
Aspat - 21
Fosforaza alkaliczna -55
Gamma GT - 56 - ponoć norma u nich 50
Albumina - 4,53
Bilirubina całkowita - 0,30
ALAT - 52 (norma 0-40)

czy nie będą się czepiać minimalnie zawyżonych wyników ?
a już pare dni zostało i pewnie w zakres norm nie wskocze.

tutajbyłareklama napisał:
Witam, odebrałem wyniki dzisiaj a badania 4 maj.
Aspat - 21
Fosforaza alkaliczna -55
Gamma GT - 56 - ponoć norma u nich 50
Albumina - 4,53
Bilirubina całkowita - 0,30
ALAT - 52 (norma 0-40)

czy nie będą się czepiać minimalnie zawyżonych wyników ?
a już pare dni zostało i pewnie w zakres norm nie wskocze.

Mogą cię skierować na kurs psychoedukacyjny w poradni terapii uzależnień. Ja miałem ggtp- 37 i w Rzeszowie dostałem negatywne orzeczenie + skierowanie na taki kurs. A ty masz ponad normę

Z ang W Womp Sosnowiec nie kierują na takie badania. Owszem gttp jest wysokie i i mogą się doczepic. A jaki masz cukier Tutaj była reklama? Bo to też jest ważne.

ggtp 56 to uwazacie ze to duzo?bez przesady.wyniki masz ok tutajbylareklama.ZANG napewno nie dostales negatywny za ggtp,bo masz ok,musialo cos innego zawazyc.znam osoby co mialy 90 gamme i dostawaly pozytywne orzeczenia.pozytyw nie dostaje sie za ggtp tylko za ogol.za kazde badanie masz punkciki i one na koncu decyduja.Ankieta,krew,cisnienie,wygibasy,badanie ogolne,wzrok,sluch.logiczne.

Witam opisze w skrócie 22.1.2016r badania womp po 3 tygodniach poczta orzeczenie na 15 lat 8.4.2016r po wpłacie 50gr odbiór bezterminowego PJ w Urzędzie Chorzów i nie pisać bzdur że nie oddają bezterminowego PJ
POZDRAWIAM;););)

Magda197540 napisał:
ggtp 56 to uwazacie ze to duzo?bez przesady.wyniki masz ok tutajbylareklama.ZANG napewno nie dostales negatywny za ggtp,bo masz ok,musialo cos innego zawazyc.znam osoby co mialy 90 gamme i dostawaly pozytywne orzeczenia.pozytyw nie dostaje sie za ggtp tylko za ogol.za kazde badanie masz punkciki i one na koncu decyduja.Ankieta,krew,cisnienie,wygibasy,badanie ogolne,wzrok,sluch.logiczne.

Okulista i laryngolog wyszedł ok to jedynie coś z krwi musiało wyjść dwa dni wcześniej wypiłem 3 kieliszki wódki być może przez to Morfologia wyszła źle

balcerek napisał:
Witam opisze w skrócie 22.1.2016r badania womp po 3 tygodniach poczta orzeczenie na 15 lat 8.4.2016r po wpłacie 50gr odbiór bezterminowego PJ w Urzędzie Chorzów i nie pisać bzdur że nie oddają bezterminowego PJ
POZDRAWIAM;););)

No i co z tego że dostałeś bezterminowo?
W 2028r i tak już nie bedzie bezterminowych i każdy musi przejść badania lekarskie, dostanie na max 15 lat

Zgadza się ale 100zł za wymiane PJ zostaje w bojtlu pozd.

balcerek nie rozumiem,dostales na 15 a oddali bezterminowe?jezeli sie dobrze orientuje to i tak po 15 latach bedziesz musial robic badania tyle ze nie w WOMP.dopytaj sie ,bo ja naprawde zadawalam mnostwo pytan w starostwie ,juz mnie mieli dosyc,ale to wogole sie nie pokrywa z tym co piszesz.

ja tez mialam bezterminowe od 93 roku ,orzeczenie na 15 lat i musialam wyrabiac nowe.

A możesz napisać jakie miałeś wszystkie wyniki badań robione na tej oławskiej.Z góry dzięki za odp;

w połowie lutego zanosiłem badania z wompu do urzędu miasta i tam mnie juz poinformowali że oddają mi stare prawko bo mam długi termin badań i niema żadnych zmian z miejscem zamieszania a prawko bezterminowe i tak będę musiał wymienić w 2028r;)

wyników badań nie pamiętam ale cukier ciśnienie ok a ggtp tydzień przed badaniami miałem 21

thug1 napisał:
są bezterminowe dostałem w marcu tego roku właśnie we Wrocławiu

A możesz napisać jakie miałeś wszystkie wyniki badań robione na tej oławskiej.Z góry dzięki za odp;

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót