Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
mnie zastanawia tylko jedno, skoro wysokie GGTP i cukier dyskwalifikują człowieka jako kierowcę to czemu takich badań nie robi się przed rozpoczęciem kursu na prawo jazdy.
Bo ktoś kto dał się złapać i ma wysoki cukier jest zagrożeniem, to ktoś kto zdał a ma wysoki cukier już nie jest zagrożeniem ?

tutajbyłareklama napisał:
mnie zastanawia tylko jedno, skoro wysokie GGTP i cukier dyskwalifikują człowieka jako kierowcę to czemu takich badań nie robi się przed rozpoczęciem kursu na prawo jazdy.
Bo ktoś kto dał się złapać i ma wysoki cukier jest zagrożeniem, to ktoś kto zdał a ma wysoki cukier już nie jest zagrożeniem ?

Bo szukaja dziury w calym. Te badania to jakis chory wymysł urzedasa ktory nie ma pojecia o zyciy i szuka kasy w portwelach zwyklych ludzi. Co do cukru to racja bo naprawde moze doprowadzic do tragedii ale do ggtp to jes duzo czynnikow wplywajacych na wyniki.

zibo50 napisał:
Zgadzam sie z kolega jestes do dyskwalifikacji jezeli masz zły cukier albo ggtp reszta przejdzie

Chodziło mi o to, że w Sosnowcu wcale nie badają alat i aspat.
Ale z wpisów które tu czytałem wnioskuję, że w różnych placówkach WOMP robią różne badania krwi (co, jeżeli jest prawdą, jest absurdem, że nie ma ujednoliconej procedury badań).

Natomiast co do ggtp i cukru to też chyba nie do końca tak jak Kolega napisał. Oczywiście znowu opieram się na wpisach tutaj, ale wynika z nich, że niektórych udupiają już przy okolicach 40 (ggtp), a innych przepuszczają przy wyniku powyżej 50. Nie chce mi się jednak szukać o jakie placówki tu chodziło, bo mimo, że temat dot. Sosnowca forumowicze dzielą się swoimi doświadczeniami z różnych zakamarków Polski ;)

zibo50 napisał:
Bo szukaja dziury w calym. Te badania to jakis chory wymysł urzedasa ktory nie ma pojecia o zyciy i szuka kasy w portwelach zwyklych ludzi. Co do cukru to racja bo naprawde moze doprowadzic do tragedii ale do ggtp to jes duzo czynnikow wplywajacych na wyniki.

Jeżeli chodzi o cukier, to opieranie się na wynikach glukozy, to też jakiś dziwaczny wymysł... a co jeśli mam cukrzycę? To cukrzykom już nie wolno prowadzić?

Te badania i całe ceregiele po utracie prawka za % to maszynka do robienia pieniędzy... Nic więcej... Gdyby chodziło rzeczywiście o bezpieczeństwo i niedopuszczanie alkoholików do prowadzenia pojazdów, to takie badania byłyby obowiązkowe, tak jak wspomniał tutajbyłareklama, przy pierwszym zdawaniu na prawko. Pomijając już fakt, że w życiu nie słyszałem, żeby alkoholizm można było wykryć badaniami krwi.
Chodzi o $$$ i nic więcej. A od czasu do czasu trzeba kogoś udupić, na jakiejkolwiek podstawie, chociażby cukru czy też ggtp.

GT

Ostatnia edycja:
Ja mam badania 23 maja, ostatnio popiłem lekko na majówkę ale teraz odstawiam piwko i postaram się nie jadać smażonego czy tłustego, ale coś jeść trzeba.
Póki co pije po 2l wody dziennie, jutro kupie hepatil i magnez :D
Odnośnie jedzenia, nawet już kebaba czy pizzy mi nie wolno?!
Myślicie że takie jedzenie raz na 3,4dni podniesie mi te ggtp?
Słodyczy nie jem, herbaty nie slodze, słodkich napojów nie pije to z cukrem nie będzie problemu myślę...
Jedno piwo na parę dni bym wypił przy meczu i zjadł jakiś shit, po takich zachciankach mogę mieć problem aby się załapać w normę?

zrób sobie prywatnie badania bo możesz mieć kiepsko,
ja nie piłem ani kropli przez 1,5 miesiąca + zdrowe żarło (zdarzyło mi się 2 razy w tym czasie zjeść schabowego i 1 pieczone udko) + magnez i hepatil i spadło mi z około 180-190 na 56 GGTP - wynik z tygodnia przed badaniami w WOMP

a poczytaj pare postów wyżej, jak ktoś wypił "3 kieliszki" 2 dni przed i wynik negatywny

i najważniejsze dużo ruchu, jak lubisz w piłkę pograć to jak najbardziej, basen, rower itd.

Ostatnia edycja:
zrób sobie prywatnie badania bo możesz mieć kiepsko,
ja nie piłem ani kropli przez 1,5 miesiąca + zdrowe żarło (zdarzyło mi się 2 razy w tym czasie zjeść schabowego i 1 pieczone udko) + magnez i hepatil i spadło mi z około 180-190 na 56 GGTP - wyik z tygodnia przed badaniami w WOMP

a poczytaj pare postów wyżej, jak ktoś wypił "3 kieliszki" 2 dni przed i wynik negatywny

i najważniejsze dużo ruchu, jak lubisz w piłkę pograć to jak najbardziej, basen, rower itd.

Właśnie mam zamiar to sprawdzić gdzieś za tydzień. Sam jestem ciekaw jaki miałbym wynik.
Póki co spokój z alko i unikam smażonego.
Woda i te tabletki, w tenisa zdarza mi się grać, wezmę piłkę i pokopie sobie również :D
Ciekawe jaki wynik mogę mieć bo jednak zdarzało się pić ostatnimi czasy bo były okazje hehe
Jeśli będzie lipa to najwyżej nie zjawie się 23 maja tylko zarejestruje na później :)

a zauważyliście jaka jest teraz nagonka na pijanych kierowców, nie ważne wykroczenia kradzieże itd najważniejsze to złapać pijanego, odkąd jest 5000 zł to stoją na każdym rogu i w 99% przypadków zanim każą Ci dać dokumenty to najpierw dmuchamy.
rozmawiałem ze znajomym policjantem bo sam powiedział, że mają odgórnie złapać jak najwięcej pod wpływem % bo z tego kasa a ich, żeby pracowali efektywnie nagradzają premiami za każdego złapanego.
od nowej ustawy stoją za każdym rogiem a wcześniej pół służby siedzieli na komisariacie i grali w pasjansa.
No ale z czegoś trzeba wziąść na 500+

Jacyków69 napisał:
Właśnie mam zamiar to sprawdzić gdzieś za tydzień. Sam jestem ciekaw jaki miałbym wynik.
Póki co spokój z alko i unikam smażonego.
Woda i te tabletki, w tenisa zdarza mi się grać, wezmę piłkę i pokopie sobie również :D
Ciekawe jaki wynik mogę mieć bo jednak zdarzało się pić ostatnimi czasy bo były okazje hehe
Jeśli będzie lipa to najwyżej nie zjawie się 23 maja tylko zarejestruje na później :)

ja nie piłem 3 tygodnie, później trafiły się chrzciny miałem nie pić ale mnie namówili i troszkę zapiłem łeb, tydzień po imprezie poszedłem prywatnie i miałem 180-190 jak to zobaczyłem powiedziałem stop i od tego momentu do dziś ani kropli. wyniki mam mieć za 2 tygodnie a mogą jeszcze wezwać na kontrol dlatego do wyników muszę wytrzymać.

jak wcześniej popijałeś sporo i na majówce poprawiłeś to podejrzewam, że koło 250 się zakręci jak pójdziesz za tydzień :P

Ostatnia edycja:
ja nie piłem 3 tygodnie, później trafiły się chrzciny miałem nie pić ale mnie namówili i troszkę zapiłem łeb, tydzień po imprezie poszedłem prywatnie i miałem 180-190 jak to zobaczyłem powiedziałem stop i od tego momentu do dziś ani kropli. wyniki mam mieć za 2 tygodnie a mogą jeszcze wezwać na kontrol dlatego do wyników muszę wytrzymać.

jak wcześniej popijałeś sporo i na majówce poprawiłeś to podejrzewam, że koło 250 się zakręci jak pójdziesz za tydzień :P

Myślisz ze tak grubo mogę mieć? :D
Nie strasz... Hehe

Od jutra kuracja Total, Trzeba oczyścić organizm, czytałem że dobrze jest pić zieloną herbatę, jeść marchewki, szpinak, buraki, orzechy włoskie, grejfruty.
Jutro takie zakupy wykonam :D

Do tego sport i sex i zbije się wynik hehe

Słyszałeś o nasionach ostropestu?
Kupie w zielarskim i będę dodawał do jedzenia, podobno bardzo dobrze odtruwa wątrobę z ciężkich opresji, w niektórych krajach wpisali to na listę leków.

Ostatnia edycja:
Ostropest lyzka rano i wieczorem do tego esentiale forte 3x po 2 tabletki mi zbilo z
300 na 140 w ciagu miesiaca.

zibo50 napisał:
Ostropest lyzka rano i wieczorem do tego esentiale forte 3x po 2 tabletki mi zbilo z

Widzę że to jest tu znane, nie dziwie się :D
W ziarenkach kupiłeś? Bo widziałem też w tabletkach.
Chyba do tego hepatil zastosuje, zieloną herbatę i dużo wody

Aż 300 miałeś?!
To jak często piles? Masz problemy z wątrobą? Łykasz jakieś leki czy od czego tak?

Jacyków69 napisał:
Widzę że to jest tu znane, nie dziwie się :D
W ziarenkach kupiłeś? Bo widziałem też w tabletkach.
Chyba do tego hepatil zastosuje, zieloną herbatę i dużo wody

Aż 300 miałeś?!
To jak często piles? Masz problemy z wątrobą? Łykasz jakieś leki czy od czego tak?

Nie wiem od czego wypic wypije na weekendzie no ale nie do oporu dwa tygodnie przed badaniami tesciu mial 50 i to mnie zalatwilo. Ostropest to mieliony i zapijam woda.

jakby mój teściu poszedł to miałby chyba z 1000 hehe lubi pojeść goloneczke czy schaboszczaki a to popić wódeczką kolorową - krupnik śliwkowy.
u niego im bardziej tłusto tym lepiej hehe

Chłopaki Esentiale Forte 3 razy dziennie po 2 tabletki a gttp spadnie uwierzcie naprawdę mam to sprawdzone na swojej skórze.

zibo50 napisał:
to prawda zgadzam sie z nią.

Kazdemu spada inaczej ggtp.Ja mialam 94 i czekalam az 3 miesiace zeby spadlo do trzydziestu paru.

Iwona1021 napisał:
Chłopaki Esentiale Forte 3 razy dziennie po 2 tabletki a gttp spadnie uwierzcie naprawdę mam to sprawdzone na swojej skórze.

A hepatil gorszy?

Hepatil też OK tylko jak pójdziesz do apteki to poproś o zwykły Hepatil a nie inne wynalazki typu Complex itd bo pewnie jak powiesz hepatil to ci bedzie dawać własnie complex bo nowość i muszą robić zbyt.

osobiście brałem hepatil i jestem zadowolony z efektów. bo spadało fajnie tym bardziej jak magda mówi że 60 punktów spadało jej 3 miesiące.
ale wiadomo, że szybciej spadnie z 200 na 100 niż póżniej z 50 na 40.

Ostatnia edycja:
Hepatil też OK tylko jak pójdziesz do apteki to poproś o zwykły Hepatil a nie inne wynalazki typu Complex itd bo pewnie jak powiesz hepatil to ci bedzie dawać własnie complex bo nowość i muszą robić zbyt.

osobiście brałem hepatil i jestem zadowolony z efektów. bo spadało fajnie tym bardziej jak magda mówi że 60 punktów spadało jej 3 miesiące.
a ja w 1,5 miesiąca ponad 120 spadło więc różnica jest.

Czytam że jakieś Esseliv jest dobry na to ale trzeba zażywać minimum 3 miesiące.
Jeden ciul, jutro coś wybiorę i zaczynam walkę z czasem :D

w jakim miescie masz badania ?

Esentiale , Hepatil i Esseliv to jest 3 najlepszych a co wybierzesz to już twój wybór, ważne żebyś wybierał z tych 3 a nie jakieś inne - te są sprawdzone i naprawdę działają.
Mam znajomego co pracuje w służbie więziennej i co chwile mają badania a za kołnierz nie wylewa i również Hepatil wpiernicza tylko że opakowaniami hehe

poczytaj nawet na forach kulturystycznych, tam też polecają te 3 a wiadomo tam ze sterydami jadą więc ochrona wątroby musi być konkretna.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót