M
matciok
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 78
Swoją drogą zawsze się dziwiłem osobom udostępniającym na chomiku: PO CO celowo łamiecie prawo? Czy są z tego jakieś profity czy tylko z bezmyślności ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A na czym ta przestępcza działalność polega?Depi napisał:Dla mnie przestępczą działalnością parają się operatorzy tego systemu,
:brawo: Wyłączyć internet :!: Zlikwidować telefony :!: W ogóle zabronić komunikacji :!:Depi napisał:Na zarabianiu milinów dzięki podżeganiu i pomocnictwie ...
To w sumie odważna rzecz, pomawiać na forum publicznym firmę zarabiającą miliony. Może pójdziesz krok dalej? Dropbox? Google Drive? - oni na tym samym zarabiają pewnie miliardy.Depi napisał:Na zarabianiu milinów dzięki podżeganiu i pomocnictwie do łamania praw autorskim. Nie do tego zostały wyłączenia odpowiedzialności usługodawców.
Przemysł zbrojeniowy (jedna z najbardziej dochodowych gałęzi) zbiera profity z produkcji broni, którą wykorzystują tez właśnie przestępcy.Depi napisał:... że system działa dzięki profitom z ściąganie. ...
Moje przywiązanie do jakiegokolwiek portalu nie powinno Ciebie interesować, bardzo mocno zastanów się nad tym co piszesz.Depi napisał:... Czy tak bardzo jesteś przywiązany do instytucji Chomika, że bez niego nie wyobrażasz już sobie świata?
LeszsekS napisał:Piszesz demagogie.
LeszsekS napisał:bardzo mocno zastanów się nad tym co piszesz.