marian.pazdzioch
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 6 668
To rodzinie kup maszynkę do strzyżenia baranów na gwiazdkę. Taki prezent-symbolBanrifli napisał:(mimo że rodzina radziła mi zapłacić).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To rodzinie kup maszynkę do strzyżenia baranów na gwiazdkę. Taki prezent-symbolBanrifli napisał:(mimo że rodzina radziła mi zapłacić).
sticky-me napisał:w jaki sposob mialabym podniesc zarzut przedawnienia? po prostu na rozprawie czy w pismie?
co ci da przyjrzenie się sprawie?sticky-me napisał:Postanowilam przyjrzec sie sprawie bardziej.
jedyne czego sie boje to sadu za jakis czas...
koles ktory tam siedzial obejrzal ten list i stwierdzil ze to nic powaznego.
tz ,że jest szansa,że odzyskam to od wierzyciela? kurcze ja z tych pechowych,dość,ze długu nie mam,wysyłane pisama na adres pod którym nie mieszkam 15 lat, to jeszcze kuźwa koszty ponosze za nieuzasadnioną egzekucje. Na co mam się powołać,jakas podpowiedź jak ma wyglądac pismo?marian.pazdzioch napisał:Tak. Wyślij wezwanie do zapłaty tych kwot. Do wierzyciela rzecz jasna
Nie tylko zarzutem przedawnienia wygrywa się sprawyoliemi napisał:Czyli rozumiem, że nie ma co składać sprzeciwu...
I bardzo dobrze. O czym więcej miała rozmawiać, o wpływie populacji świetlika brazylijskiego na produkcję rakiet grad w czelabińsku, w korelacji z nocnymi połowami rybaków północnokoreańskich na tle rebelii w kongo?k0curek napisał:Gdy zapytałem o to czy posiadają jakieś papiery na to, że to w ogóle odebrałem, to usłyszałem że nie mają obowiązku posiadać takich dokumentów. Na tym rozmowa się skończyła
Niczego nie wskórasz. Przyzwyczaj się, telefony żegnaj. Za to pilnuj listonosza z poleconymi, ale wątpliwe aby pozew został kiedykolwiek wniesionyk0curek napisał:Czy zażądać od IJ aby oddali sprawę do e-sądu?
Dominiki napisał:Witam, może ktoś z Was zna odpowiedz na pytanie
Co jeśli:
-jeśli wyrok zapadł rok temu w Sądzie Rejonowym nie właściwym dla miejsca zamieszkania pozwanego
-komornik rozpoczął już egzekucje i wyegzekwował z konta prawie 3tys. złotych
-sprawa z powództwa Intrum za długi telefoniczne w 2004 ( wyrok i klauzula z 2014)
-pisma doręczane i adresowane na adres niewłaściwy od 5lat(w 2014 roku)