A
Angel89
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Szczerze to niewiem, jestem zielona w tym temacie. Musiałabym pogrzebac w papierach, narazie mam przed sobą wszystkie umorzenia od komorników.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zasądzono w tym wyroku dla Ciebie jakieś kwoty od Presco? Jeśli nie, to nie masz po co pisać.rafal1978 napisał:np jakies pismo do presco?
Istnieje.maciekinz napisał:czy istnieje możliwość ażeby ta sprawa uległa przedawnieniu??
maciekinz napisał:Ostateczny termin jakimi dawał bank na spłatę to było 13-06-2011 roku (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie)
w obecnej chwili są istotne tylko dwie kwestie: (1) czy był nakaz zapłaty? jeśli nie było - a sądzę że nie było, lecz co najwyżej był BTE (inaczej już dawno poznałbyś pana komornika) - to na dziś sprawa jest przedawniona na 99% (karta kredytowa na 100%). tej jeden procencik zostawiam na możliwe wniesienie pozwu w ostatnich dniach jeśli (2) w sprawie był BTE i komornik w 2011rafmik napisał:A kiedy bank wypowiedział Tobie umowę kredytu?
Kiedy przestałeś spłacać kredyt?
Z jakiego tytułu jest to dług? Karta kredytowa, zwykły kredyt?
Czy bank wystawił BTE?
Na podstawie jakiego tytułu wykonawczego egzekucja była prowadzona (BTE, czy orzeczenie sądu)? Tylko to jest ważne dla Twojej sprawy. Odpowiedz na to pytanie. O niczym innym nie musisz już pisać.maciekinz napisał:niestety po bezskutecznej egzekucji komorniczej
Nie ma więc mowy o przedawnieniu.maciekinz napisał:ale chyba orzeczenia sądu
maciekinz napisał:nie mam pojęcia ale chyba orzeczenia sądu postaram się coś wygrzebać w papierach jak znajdę
robilee nie strasz na zapas.Robilee napisał:Nie ma więc mowy o przedawnieniu.