C
corradovr6
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
witam mam dosyc nietypowa sprawe,zmagam sie z nieszczesnymi chwilowkami od prawie roku czasu i wpadlem w petle krwdytowa,na chwile obecnom nie posiadam srodków ani na splate ani na przedłuzenie terminow spłaty,gdy zaciagalem te chwilówki pracowalem na czaeno i tak bylo do niedawna,poniewaz utracilem prace,podkreslam ze na czarno bo od 2 lat jestem zarejstrowany na bezrobociu,niemam nic na siebie,tylko samochód zarejstrowany na siebie pozatym nic,nie podpisalem z zadna z tych firm zadnej umowy tylko zatwierdzilem przez internet umowe i teraz moje pytanie brzmi co mi grozi jesli nie bede tego spłacal? czy wysla do mnie komornika czy jak to bedzie wygladało? sa to parabanki i w sumie uzbieralo by sie tego dlugu 8 tys bo 4 tys w jednej 2 w drugiej i po tysiacu w dwóch,firmy niechca isc na ugodezeby rozlozyc to na raty i dzwonia tylko i strasza,co mam robic pomozcie,za odpowiedzi typu nastepnym razem pomysl zanim wezmiesz chwilowke dziekuje,bo nikt nie zna mojej sytuacji i niewie co zmusiło mnie do takich kroków zeby siegnac po chwilóowki