D
daniel66
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Dzien dobry. Mam 20 lat i jestem studentem w niemczech. Ze wzgledu na to ze ostatnimi czasy ciezko u mnie z pieniedzmi wszedlem ostatnio do sklepu w ktorym chcialem kupic cos dodajacego energii po nieprzespanej nocy no i po tym jak zobaczylem cene jednego redbulla stwierdzilem ze nie moge sobie tyle wydac bo nie starczy mi na bilet na swieta do polski no i "zgarnalem" 2 redbull´e do kurtki i jescze jedna czekolade. Wzialem jescze duza wode gazowana za ktora zaplacilem przy kasie i wychodzac ze sklepu nagle wbiegl na mnie jakis gosc pokazal jakas legitymacje i zgarnal mnie na zaplecze kazal wyciagnac wszystko to co zgarnalem i za co nie zaplacilem po czym spisal mnie w papierach tego sklepu i wezwal policje... przyjechala policja przeszukali mnie, po czym wzieli na posterunek i tam pospisywali co mieli pospisywac czyli moje dane itd sprawdzili moja tozsamosc wszystko bylo ok i jescze zapytali czy chce napisac cos w roadzaju usprawiedliwienia mojego czynu no to napisalem. Ogolnie ta kradziez to cena okolo 4 € ... Teraz mam czekac na jakas tam decyzje ktora dostane listownie... Co w takiej sytuacji moze mi grozic ? jakie kroki powinienem przedsiewziac ?
Za pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam
Za pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam