Janusz.C.M.
Administrator
- Odpowiedzi
- 36 617
bzdura.custos legum napisał:nauczyciele uprawiają samowolę która może skończyć się wyrokiem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bzdura.custos legum napisał:nauczyciele uprawiają samowolę która może skończyć się wyrokiem.
sthEn napisał:Nie znam się na fizyce kwantowej, więc się na jej temat nie wypowiadam. Koledze Morgan41 radziłbym zastosować się do tej zasady w temacie elektronicznych papierosów. Nie chce mi się udowadniać, jak bardzo się mylisz, bo widać, żeś zaślepiony papką z gazet i TV. Glikol i gliceryna, które występują w liquidach, są stosowane powszechnie w branży spożywczej. Może przestaniesz jeść?
sthEn napisał:Jedynym "złym" składnikiem elektronicznych papierosów NA DZIEŃ DZISIEJSZY jest uzależniająca nikotyna. Dorzucę jedynie, że nikotyna, która jest alkaloidem roślinnym, występuje powszechnie oprócz tytoniu w pomidorach, papryce, ziemniakach, brokułach, kalafiorach. Też mają tego zakazać w szkołach?
Przepraszam za zejście z tematu.
To musisz się jeszcze duuuuuużo uczyć.Custos Legum napisał:gdyż szkolę średnią, tym bardziej gimnazjum ukończyłem parę lat temu.
Morgan41 napisał:Powiedz co napisałem źle że karzesz mi się nie wypowiadać? może to że glikol jest produktem wykorzystywanym do produkcji płynu do chłodnic? przezabawny jesteś, ale jeżeli masz ochotę to Ci kupie litr boryga i pij pal rób co chcesz.
Ba! Można nawet w nich umieszczać związek zwany diwodorkiem tlenu! Jak bardzo niebezpieczny to związek można poczytać np. tu, ale internet pełen jest opracowań na jego temat i aż dziś bierze, że ludzie go wciąż używają =pMorgan41 napisał:Powiedz co napisałem źle że karzesz mi się nie wypowiadać? może to że glikol jest produktem wykorzystywanym do produkcji płynu do chłodnic? przezabawny jesteś, ale jeżeli masz ochotę to Ci kupie litr boryga i pij pal rób co chcesz.
Po 18 roku też NIE !.Shlizer napisał:są to używki, które nie powinny być używane przez osoby do 18. roku życia.