P
paulina_l
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 119
- Autor Autor
w ubiegłym roku były zdecydowanie przyjemniejsze ustawy....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
koxaine napisał:Hej,
To ja też się podłączę. W ub. roku było 99 punktów. Uczyłam się łącznie ok miesiąca. Wierzę, że w tym roku będzie wynik trzycyfrowy.
Wczoraj wykupiłam półroczny dostęp do arslege, zrobiłam 100 pytań narazie - wiem, wiem ambitnie hahaPo świętach ruszam z nauką, tylko jeszcze nie wiem od czego zacznę, boję się, że dużo pozapominam do września(...)
MZoltowski napisał:Leć cywila - tam jest najwięcej punktów)
Mam tak samo.Rahman napisał:Witam,
Ja też podchodzę po raz pierwszy i mam nadzieje ostatni..W razie czego jak by mi się noga powinęła zrobię doktorat ,to mój drugi fakultet.Pracowałem już ze studentami i też widzę siebie w tej roli
Bartoszlex napisał:Hej, mam do Was pytanko, czy ktoś z Was orientuje się może, czy Stepaniuk z tego roku uwzględnia nowelizację karną i cywilną z tego roku ? (karna weszła w życie chyba w kwietniu, a cywilna wejdzie we wrześniu) I jeśli nie, to co zrobić z tym faktem ? Bo chce kupić tę książkę, tylko po co tłuc testy z nieprzydatnych w kontekście naszego egzaminu ustaw
gdzie sa te aktualizacje??Mikus6 napisał:Nie uwzględnia ale na stronie wydawnictwa są aktualizacje.