M
miss_karo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 21
ilonass napisał:Ja w Warszawie i tez jeszcze żadnych wieści, ani listu ani na intranecie... nic![]()
Ja rownież przystępuję do egzaminu w Warszawie i jeszcze nic nie dostałam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ilonass napisał:Ja w Warszawie i tez jeszcze żadnych wieści, ani listu ani na intranecie... nic![]()
ilonass napisał:Z ksh jest średnio aż 6 pytań więc sporo....
poczytaj o rodzajach spółek działy ogólne pomiń bo z tego najmniej bywało.. przynajmniej tak wynika z mojej analizy![]()
wrocławianka89 napisał:Nie zdążę już przerobić całego ksh, jednak chciałabym chociaż "zagłuszyć" wyrzuty sumienia i przynajmniej przejrzeć spółki lub dział z ksh, które pojawią się prawie na pewno. Ktoś analizował może co się co roku pojawia, z jakiej części powtarza się najwięcej pytań?
KubaaJ napisał:Cześć, czy osoby przystępujące do egzaminu w Warszawie dostały już może list albo chociaż zmienił im się status zgłoszenia w Extranecie?
U mnie wciąż cisza w temacie...
Z góry dzięki za odpowiedź![]()
Balkon1122334455 napisał:1. Myślicie, że z wyjście do toalety nie będzie problemu ?
2. Można wnosić jakieś jedzenie ?
adimet napisał:1. nie będzie
2. batonika wniesiesz.
Ja tam mogę jesc i rozwiązywać test jednocześnie, poza tym zjedzenie batona to sa góra 2 min. lepsze to niż zagłuszające ciszę burczenie w brzuchusvalbard napisał:a nie skzoda czasu na jedzenie?
Gruuuuuba napisał:Mnie rozwiązywanie testów z lat poprzednich zajmowało 40 - 50 minut, więc na prawdę myślę że i czas na batonika i czas na toaletę się znajdzie![]()