D
dushka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
a czy jest tu Ktoś, kto zdał przedwstępna bez skarżenia 150 tyś.?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rzepak napisał:A w której byłaś?
Rzepak napisał:W której nie przechodziło?
Aglaia napisał:1
1 i 6 .
Karne podobno pełna dowolność, mogło przejść nawet z wnioskiem o zmianę przez skazanie ale z pomocnictwem już niekoniecznie![]()
wazka_80 napisał:Ja pisałam w Katowicach, z tego co wiem nikt nie pisał z developerskiej, wszyscy z przedwstepnej z bardzo roznymi zakresami zaskarzenia, kilka osób opinię.
wazka_80 napisał:W związku z przygotowywanym odwołaniem od oceny niedostatecznej z gospodarczego proszę osoby które zdały tą część o informację czy przy zakazie konkurencji wyłączyły wynagrodzenie dla agenta.Ja przewidziałam, że wynagrodzenie otrzyma i mam taki zarzut w uzasadnieniu oceny- niezgodność z interesem klienta.
dushka napisał:a czy jest tu Ktoś, kto zdał przedwstępna bez skarżenia 150 tyś.?
konieczko napisał:ja wyłączyłam wynagrodzenie, sędzia mnie za to pochwalił ale na boga nie to powinno decydować o zdaniu tej części !!!!! samo trafienie w odpowiednią umowę, zachowanie podstawowych warunków dla niej przewidzianych powinno być na 3. bo skoro braki takie malutkie czy błędy drobne, czy zachowanie zdrowego rozsądku w budowaniu umowy (jaki agent podpisze umowę z której mu się nic nie należy) to pała to do cholery co trzeba było napisać aby dostać od obydwu sprawdzajacych 5 ?
A czy w zadaniiu nie było napisane, że zakaz konkurencji ma być bez wynagrodzenia?Ja przewidziałam, że wynagrodzenie otrzyma i mam taki zarzut w uzasadnieniu oceny- niezgodność z interesem klienta.