E
ewa_joanna
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Czy ja też mogę prosić o opinie na adres ewa_joanna@o2.pl, zależy mi na tej z adm., choć z cywilnego też chętnie przeczytam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ewa_joanna napisał:Czy ja też mogę prosić o opinie na adres ewa_joanna@o2.pl, zależy mi na tej z adm., choć z cywilnego też chętnie przeczytam
departamentowiec napisał:Witam towarzyszy niedoli!
Wołam o pomoc w sprawie karnego, bo tylko z tego nie zdałam.
Szkoda, że OIRP w Warszawie nie zamówiła opinii w tym zakresie (jak wiecie są już w extranecie z cywila i administracyjnego).
Jakby tego było mało wczoraj zadzwonili do mnie z OIRP Warszawa i oświadczyli, iż uchwały Komisji nr 2 w której zdawałam są NIEWAŻNE !!
Bo nie wszyscy się podpisali - WSTUD STRASZNY - I JAK TAKA KOMISJĘ UZNAĆ ZA AUTORYTET![]()
olis napisał:Witam !!!
Bardzo prosze o przesłanie na maile opinii do cywila, karnego, gospodarczeg i administracyjnego.Mój mail wojtek.g@vp.pl. Dzieki serdeczne
We wszystkich ogłoszeniach na aplikacje korporacyjne było wskazane zastrzeżenie - termin do X i że nie podlega przywróceniu.czesiabravo napisał:sluchajcie mam pytanie, moze troche odbiega od tematu, ale jestem w mega kropce, mianowice bylam rok za granica z przekonaniem, ze wnioski o przystopienie do egzaminu wstepnego na aplikacje radcowska mozna skladac do konca sierpnia, a tu okazuje sie ze do 11;/, i co mam teraz zrobic? czekac rok, czy jest jakas szansa dzialania? z gory dzieki za pomoc.