K
kot jinx
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 131
Słuchajcie, z tym śpiewem to się wstrzymajmy, nie zapeszajmy. Niestety istnieje obawa, że niektórym z naszych Koleżanek i Kolegów nie będzie do śmiechu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kalambury napisał:A mówili Wam cos o teście w kolejnych dniach egzaminu? Nam powiedzieli tylko tyle, że nie wszyscy zdali i że nie są to pojedyncze osoby.
kalambury napisał:A mówili Wam cos o teście w kolejnych dniach egzaminu? Nam powiedzieli tylko tyle, że nie wszyscy zdali i że nie są to pojedyncze osoby.
dziuba napisał:A w której izbie?
kot jinx napisał:Słuchajcie, z tym śpiewem to się wstrzymajmy, nie zapeszajmy. Niestety istnieje obawa, że niektórym z naszych Koleżanek i Kolegów nie będzie do śmiechu.
kot jinx napisał:Słuchajcie, z tym śpiewem to się wstrzymajmy, nie zapeszajmy. Niestety istnieje obawa, że niektórym z naszych Koleżanek i Kolegów nie będzie do śmiechu.
kot jinx napisał:W mojej grupie w Warszawie (jedna grupa - ok 70 os.) na drugi czy trzeci dzień poszła plota, że w tej grupie nikt nie oblał testu. Zastanawialiśmy się, czy to mozliwe, zeby komisja sprawdziła to od razu, fizycznie możliwe to jest, ale nie wiem ile to ma wspólnego z prawdą.
damastes napisał:no to już jak macie z 2 źródeł że to była agencyjna to co się przejmujecie. Po to są oceny od 3 do 6 żeby się wykazać. w cywilu miała być deweloperska a idący tropem przedwstępnej też zdali. Może będzie dobrze i tego się trzymam. W Krakowie wyniki maja być 3 września i co mam powiedzieć. juz jestem łyso-siwy.
ann776 napisał:Patrząc z perspektywy, test to był najmniejszy problem z tego wszystkiego...[/Q
Nie zgodzę się z tym i myślę, że odsetek ludzi, którzy obleją test nie będzie taki mały. Wyniki w Kielcach trochę są tego dowodem.
ann776 napisał:Patrząc z perspektywy, test to był najmniejszy problem z tego wszystkiego...
ann776 napisał:Tylko nie śpiewajmy: "A może by tak jeszcze raz..."
kalambury napisał:Nie wiem czy zauważyliście, że na wątku "egzamin adwokacki 2010" prawie w ogóle nie ma dyskusji, wszystko jasne i oczywiste. Chyba mieli prostszy ten egzamin niż my.
kot jinx napisał:test był na rozgrzewkę. przez 3 dni było jak u Hiczkoka, najpierw trzęsienie ziemi, a potem napięcie rośnie. dlatego nie mogę pogodzić się z myślą, ze w piątek tak odpuścili, tam musi się kryć jakaś perfidna podpucha, może ten komis, bo wariant z niedopuszczalnością drogi sądowej w administracyjnym odpadł.