no to ja odpowiem z tego co mi pani w izbie powiedziala na szybko.
kolezanka dostala 5 z karnego za - uwaga - podnoszony wylacznie blad co do ustalen faktycznych plus niewspolmiernosc kary. Ja ze swoimi licznymi i samymi zarzutami procesowymi - 3
cywil - zgodnie z moja zasada - skarzyc wszystko, zawsze cos bedzie ok - taka pomieszana koncepcja - w stylu nienazwana quasi developerska oparta w duzej mierze na tych orzeczeniach SN, apelowanie od wszystkiego co tam bylo, plus nawet odsetek od tego zasadzonego, bez powolania sie na konsumenckie przepisy - widać na styk,ale zawsze : 3
umowa - moja wypasiona (9 stron) agencyjna z karami umownymi, zasadami poufności i wszystkim co tylko przyszlo mi do glowy i z czego liczylem na najlepsza ocene - 4. Ale zrobilem posrednicza tylko, bez pelnomocnictwa, wiec moze o to chodzi.
administracja to nawet nie wiem, bo zapomnialem spytac, jak uslyszalem ze egzamin zdany. podpisalem sie jako radca i dalem pelnomocnictwo. oczywiscie bez przejrzenia prac to co mi sie wydaje wcale nie musi byc trafne, moglem w stresie inne rzeczy popsuc.
wspolczuje oczekiwania, pozdrawiam i trzymam kciuki za innych
a ja znikam na tydzien, odreagowac to i owo
:beer::beer::beer::beer:
pa. pani redaktor napisala artykul tak jak zapowiadala - w gazecie prawnej "Zdający egzamin radcowski zapowiadają odwołania"