E
esflores
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Chciałam nieśmiało zauważyć, że Pani Kujawa wzięła swego czasu udział w konferencji pt. "Nowa droga otwarcia dostępu do zawodów prawniczych"...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyżby ta nowa droga była budowana w ramach przygotowań do EURO 2012?esflores napisał:Chciałam nieśmiało zauważyć, że Pani Kujawa wzięła swego czasu udział w konferencji pt. "Nowa droga otwarcia dostępu do zawodów prawniczych"...
esflores napisał:Chciałam nieśmiało zauważyć, że Pani Kujawa wzięła swego czasu udział w konferencji pt. "Nowa droga otwarcia dostępu do zawodów prawniczych"...
Piot napisał:Czyżby ta nowa droga była budowana w ramach przygotowań do EURO 2012?![]()
(Nie)pewna napisał:no i jest do nowa i jest to droga
my to widzimy inaczej
ministerstwo inaczej
w katowicach właśnie dzisiaj rzucamy monetę:
reszka - będzie jutro ogłoszenie wyników
orzeł - nie będzie jutro ogłoszenia wyników
reszka? orzeł
reszka orzeł?![]()
nil napisał:Kielce to nie Warszawa, lepiej zdawać egzamin w małej izbie, a nie wiesz jak było z karnym
nil napisał:to jakiś obłęd to czekanie, a najbardziej zainteresowani nie wiedzą na czym stoją