Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
emmma napisał:
Ale tutaj chyba jest też najwięcej szans na pozytyw po odwołaniu.

Zgadzam się. Myślę, że podobnie jak rok temu będzie dużo uwzględnionych odwołań. Zwłaszcza z admina.

jadycha napisał:
Po tych wynikach myślę, że powinniśmy się wpisywać na listy adwokatów, bo najlepiej wyszło nam karne.:D

Dokładnie! Zrobiłem analizę statystyczną wyników z Krakowa: najmniej pał było właśnie z karnego (7 ndst na 265 zdających) a najwięcej z ... cywila (21 ndst na 265 zdających).
Czyżby połączenie zawodów samo się materializowało...??

Pytanie do osób, które zdały - czy ktoś z Was skarżył w całości pkt V co do kosztów? Dopiero co zajrzałam do swojej pracy i się zdziwiłam...:)

jednak nie. zdawalo 66 osob wiec oblalo 37%.

Kibolski napisał:
Warszawa, K7...
Dramat.
Na 66 osób, 25 nie zdało.
37% negatywów :P.
Czekając na moją komisję, szczerze mówiąc z moim "lewym" adminem po cichu liczyłem że jako że dość sensownie napisany (mimo że bez 149) to mnie jakoś przepuszczą. A tu chyba trzeba wygasić nadzieję, po się nie cackają z ludźmi :P.

I niestety tak będzie, skoro zdawało 1200 osób to przy kiepskich wynikach i tak wiele dostanie się do zawodu - z takiego założenia wyszli zapewne egzaminujący.

62 % zdało... ;( mało... sądziłam, że będzie lepiej

Stosunkowo mało osób ulali na umowie. Ciekawe, czy to tylko przypadki złej reprezentacji - nieważności umowy?

Jak wyszukaliście swoje prace na komputerach???Bo ja próbowałam i się nie udało;-(

ann_torun napisał:
Jak wyszukaliście swoje prace na komputerach???Bo ja próbowałam i się nie udało;-(

Też miałem problem ze znalezieniem, nie było ich wszystkich widać. Przeszukaj dysk C, by znalazł Ci wszystkie pdf-y lub doc

ann_torun napisał:

wpisz do wyszukiwania powiedzmy numer kodu jednej z prac albo wyraz "zdajacy" - występuje on w nazwach plików tymczasowych czyli kopii zapasowej pracy (ostatecznym pliku też) - wyszukuj też w folderach ukrytych i systemowych, w ten sposób znajdziesz. Wyszukuj tylko na partycji systemowej.

ann_torun napisał:

Szukaj pliku Local, a w nim Temp.
Tam są (tak chyba u większości)

sposob "step by step"
dla systemu windows xp:

1. w menu "start" odszukac okno "uruchom" (w angielskiej wersji- "run")
2. w oknie wpisać "%temp%"
3. kliknac "ok"
4. w katalogu plikow tymczasowych, ktory sie otworzy uruchomic wyszukiwarke
i odnaleźć pliki *.pdf.
5. wsrod znalezionych plikow powinny być prace z każdego dnia. w nazwie
pliku bedzie numer kodowy z kazdego dnia egzaminu.

ann_torun napisał:

Przy Windowsie 7 faktycznie są niewidoczne na pierwszy rzut oka:)
A zapisuja się tu: C:/Użytkownicy/Nazwa/AppData/Local/Temp
Najłatwiej wejść na dysk C i w prawym górnym rogu dać "przeszukaj" np. 201106...Praca zapisana jest w ten sposób: zdający_nr kodu_data egzaminu

Windows 7, ale poszukam jak piszecie i może się uda

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót