Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
biedna_ja napisał:
ok to dzwoń i jakby co podziel się info. ja się napiszę jak się odpowiedzi doczekam

na forum juz była infomracja że pismene stanowisko dr dep ds aplikacji MS juz takie otrzymano!chodzi o pisemne

b_zyk napisał:
i tu sie myslisz juz mam 2 osoby ktore mówią że na piśmie jak by było to dadzą!oczywiscie znajome!!mysle ze tez bym sie bal bez pisemnego stanowiska!

to masz fajnych znajomych, bo jak moi się dowiedzieli, że być może będę chciała ich prac, to baaaardzo szybko zamilkli wraz z ich telefonami, hihihih :razz:

powiem tak co byśmy nie powiedzieli i tak K1 i K2 zrobią swoje

linda2011 napisał:
to masz fajnych znajomych, bo jak moi się dowiedzieli, że być może będę chciała ich prac, to baaaardzo szybko zamilkli wraz z ich telefonami, hihihih :razz:

mam tak samo!!!

cześć. Jest jakieś orzeczenie SN, zgodnie z którym sąd bierze pod uwagę także zarzuty wynikające z uzasadnienia do apelacji. Że apelację traktuje się jako całosć. czy coś takiego ...

Nie zdałem cywila i w opinii mam ze nie zarzuciłem naruszenia art. 45 i 23 Prawa o ruchu drogowym. chociaż w uzasadnieniu o tym wspominałem. Może się uda ...

Aha można jakoś wybrnąć z braku zarzutu art. 445 kc??

dzięki za pomoc

Kończymy te pogaduszki nie wnoszące nic nowego. Tym bardziej, że założyliście drugi "bliźniaczy" temat. Nie ma sensu aby funkcjonowały dwa tematy o "tym samym".

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót