T
Toledo
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 969
u nas raczej wątpię czy będzie bo egzamin jest na sali awf
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Toledo napisał:nie ma co szaleć. ... Bez zbednych inwestycji. Tym bardziej, że najnowsze orzecznictwo mozna sobie już samemu wydrukować. I ja tak uczyniłam![]()
Wkurzona napisał:Co ty robisz tyle lat na tym forum???
Toledo napisał:nie rozumiem pytania??????? ...
Wkurzona napisał:Nie, chodzi mi o datę rejestracji tam jest bodajże październik 2006???
To chyba największy staż z tu obecnych? Nic złego nie miałam na myśli, przecież sama napisałam, że nie kupuję tych skryptów
krzysw napisał:No to ja się znowu wyłamię i stwierdzę, że kupiłem, mam i jestem zadowolony,
...
Nie mam zamiaru teraz oglądać się na ekologię. Sorry nie stać mnie, aby przez rok siedzieć w domu jak nie zdam tego egzaminu, bo z pracy musiałem się zwolnić aby się móc do niego przygotować.
...
Ostatnio przesłana informacja o skryptach moim zdaniem pochodzi od nie do końca uczciwej osoby, chociażby dla tego, iż w link do załączonego zdjęcia jest inny od tego który ja miałem wcześniej, zdjęcie niby to samo, ale został tak przygotowany, aby nie zauważyć, iż nie pochodzi od jakieś Pani Moniki, która moim zdaniem narusza prawa autorskie.
do tego nie trzeba czasuWkurzona napisał:1. do ustaw i orzecznictwa, przecież każdy sobie może coś takiego przygotować w domu, jakby miał czas i mu się chciało oczywiście -ta jak np. Toledo.
(Nie)pewna napisał:A ja pójdę z małą torebeczką i kodeksem. I zobaczę co dalej...
Wkurzona napisał:do Toledo
Zgadza się szczególnie jak się ma małe dziecko co np. chce pic, jeść, pobawić się, pograć - oczywiście jak już skończysz się uczyć,bo rozumie ze to ważne ;-)
Albo ci mówi: "mamusiu nie ucz się tyle, już i tak jesteś bardzo mądra"
Wkurzona napisał:do Toledo
Zgadza się szczególnie jak się ma małe dziecko co np. chce pic, jeść, pobawić się, pograć - oczywiście jak już skończysz się uczyć,bo rozumie ze to ważne ;-)
Albo ci mówi: "mamusiu nie ucz się tyle, już i tak jesteś bardzo mądra"
loyd30 napisał:Mi za to w pracy mówią - jak Pan nie zda to co własciwie będzie Pan tu robił .....![]()