Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Tylko właśnie się zastanawiam czy myśleć o czymś takim. Bo po poprzednich egzaminach właściwie się zafiksowaliśmy na apelację oskarżyciela posiłkowego.

46kk - z tego lepiej się ubiegać o naprawienie szkody niż powództwa przecież, dobrze myślę?
I mniej zachodu - tylko wniosek i sąd musi.

No więc dlatego zastanawiam się czy będzie sens w dawaniu nam tylko kazusa z koniecznością sporządzenia apelacji powoda cywilnego. Chociaż w sumie powód cywilny ma prawo apelować co do winy, tak? Czyli na to samo wychodzi....
Niech no ktoś mi powie czy dobrze myślę..... ;(

Do licha. Czyżby coś w tym było.... Skoro nawet nieznajomi na forum internetowym tak uważają.... Pewnie dlatego przekombinowałam tamten egzamin..
RATUNKU! :rolleyes:

Ja się boję testu, chociaż wszystkie testy ms robię na ~ 80 % ...

Test będzie ok. Ja się boję testu i zadań. I tego, że coś znowu usmaruję niepotrzebnie. Zamiast iść na wprost, będę wietrzyć pułapki i stracę zdolność racjonalnego podejścia do sprawy. Trzeba to zdać. Przecież nie możemy tu siedzieć w nieskończoność i robić te testy.Gdzieś przecież musi być ten inny, lepszy świat......:o
Co nie?:confused:

Kibolski napisał:
A w Warszawie:

"Czy można korzystać z myszki lub klawiatury w trakcie pisania pracy na komputerze?
Odp. Według zapewnień twórców aplikacji można korzystać z myszki i klawiatury w trakcie pisania pracy na komputerze."

Oczywiście chodziło o możliwość podłączenia myszy i klawiatury i korzystania z nich.
Pytane zabrzmiało komicznie :D.

Też mam ten problem nie lubię używać klawiatury i nawigacji laptopowej - preferuję tradycję ;-)
A tak a propos, czy ktoś zwrócił uwagę, ze nigdzie nie ma mowy o tym że to ma być komputer przenośny???? Czyli równie dobrze można sobie w zasadzie przynieść na egzamin skrzynkę, monitor i resztę :confused:

Lepiej żeby ta osoba zdecydowała się w końcu co będzie na cywilu i gospodarczym, bo czasu już nam mało zostało :!:

a ty się nie uczysz do testu? szybciutko testy rób. Mozesz np miec 59% Kto wie? Przeciez wszystko się może zdarzyc. Koniec świata też. Moze meteoryt uderzyc w jakąs mała przyjazną izbę, albo ja/ty mozemy dostac zawalu serca. Cóż znaczy ten egzamin wobec potegi wszechświata.

do Rambubu: Nie tak łatwo. Juz i tak duzo wiesz. Wiec skargę kasacyjną nalezy opanowac. Wiecie gdzie były wydrukowane pytania? Zagadka

Wczoraj przy browarach rozważałem takie sprawy .....

Teraz niestety wróciłem do rzeczywistości .....

zastaw rejestrowy napisał:
do Rambubu: Nie tak łatwo. Juz i tak duzo wiesz. Wiec skargę kasacyjną nalezy opanowac. Wiecie gdzie były wydrukowane pytania? Zagadka

Ja wiem - i co z tego ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót