D
dinekp
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
Też uważam, że był łatwiejszy niż rok temu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jednak proszę na temat....to nie czat informatyczny.monika.merc1 napisał:Czy orientujecie sie co to jest ten program Microsoft .NET Framework 3.5 SP1? skąd mam wiedzieć czy to mam zainstalowane?
monika.merc1 napisał:Tak, tak, ale takiego programu wymaga ministerstwo sprawiedliwości na egzaminie. Dlatego pytam tu, bo moze osoby które piszą na komputerach egz wiedzą, co to.
zastaw rejestrowy napisał:DEMENTI: KAZUSÓW NIE BYŁO, A SZKODA. BO TEST BYŁ BANALNY. NIE LICZAC OCZYWISCIE TEGO CZEGO NIE UMIEMoczywiscie w porównaniu z ubiegłym rokiem. Trochę za dużo społek. 80% mam, 10 pewnych błędów a 10 pytań nie pamietam. teraz odpoczywam i biore się za prawdziwą pracę, bo przez te cholerne minikazusy nic nie zrobione na pisemne. Wszystkim zycze powodzenia.
loyd30 napisał:Minikazisów nie było ..... test znośny ... raczej mam do przodu. Ciekawe co nas czeka jutro - ale SAO raczej nie będzie.
tepmusfugit napisał:32) o to kiedy w sp. z o.o. trzeba się zebrać celem podjęcia uchwały o dalszym istnieniu spółki - nie kojarzę tego pytania. Obym nie przeoczył i wpisał źle w kartę odpowiedzi... Chyba bym się totalnie załamał abstrahując od faktu że test poszedł słabiutko.
Było jeszcze terorystyczne pytanie i o 6 miesięcy po okresie próby z karnego
zastaw rejestrowy napisał:DEMENTI: KAZUSÓW NIE BYŁO, A SZKODA. BO TEST BYŁ BANALNY. NIE LICZAC OCZYWISCIE TEGO CZEGO NIE UMIEMoczywiscie w porównaniu z ubiegłym rokiem. Trochę za dużo społek. 80% mam, 10 pewnych błędów a 10 pytań nie pamietam. teraz odpoczywam i biore się za prawdziwą pracę, bo przez te cholerne minikazusy nic nie zrobione na pisemne. Wszystkim zycze powodzenia.