Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
UWAGA UWAGA- RZESZÓW, ZDAŁEM!!!! info specjalne dla lyoda, bezwarunkowa przeszła. Ocen nie znam, tylko wynik pozytywny. nie zdało na ok. 70 osób jakieś 16-18. Nic nie wiem, jakie zarzuty były właściwe

w rzeszowie zdało 54 osoby (w tym ja :D:D:D) na siedemdziesiąt kilka zdających. nie wiem z czego obleali wiem tylko że ktoś w moim cywilu (zasada ryzyka wyłącza 362 k.c.) dojrzał światełko w tunelu

kielarek napisał:
UWAGA UWAGA- RZESZÓW, ZDAŁEM!!!! info specjalne dla lyoda, bezwarunkowa przeszła. Ocen nie znam, tylko wynik pozytywny. nie zdało na ok. 70 osób jakieś 16-18. Nic nie wiem, jakie zarzuty były właściwe

Po wytycznych jest to dla mnie, hmmm oczywistą - oczywistością .....

CONGRATULATIONS !!!!!!!!!!!

dzięki. Powodzenia wszystkim życzę, głowa do góry jak u mnie trakie kwiatki przeszły to u was też będzie dobrze

theBostonian napisał:
co do gospodarczego w stolycy

to wiem z dwóch drugich rąk, że umowa z błędną rep. to w plecy

co prawda informacja z drugiej ręki to informacja z ......, ale te dwie drugie "ręki" wiedzą to z pierwszej ręki - każdy z innej;)

a powiedz mi co z błędem polegającym na braku warunku

theBostonian napisał:
igciu mnie też cały czas uspokajał - dzięki za sygnatury. sporo tego jest jeszcze przy orzecznictwie do 28 ust. 2 budowlanki

ALeż dokładnie tak. I teraz przejedź jeszcze po wszystkich ustawach materialnych, które dla własnych potrzeb definiują kto jest stroną, poszukaj wyroków ze skargi na 2xodmowa wznowienia na 145.1.4 z braku przymiotu strony i okaże się, że nasza linia jest nawet grubsza od oficjalnej linii partii!

To jest temat na osobną pogadanę w ogóle. "Wpływ tezowania i podpisania orzeczeń w Lexie na wyobrażenia prawników o linii orzeczniczej". Pod 149 jest tyle orzeczeń pod wytyczne, bo tam Lexy i inne podpinają orzeczenia, w których WSA/NSA uchylał na tym przepisie odmowy wznowienia. II OSK 1241/06 czyli MEGA WYROK w MEGA SKŁADZIE jest tylko pod 28 Pr Bud,

Również zdałem!!! Rzeszów! Przeszedł błąd zgromadzenia wspólników zamiast WZ:D

- w cywilu miałem 233, 361, 362
- w karnym 7, 172, błąd w ustaleniach w I i II pkt
- w administracji 7, 77, 107, 28, a na końcu 149 par.3 w zw. z 145 pkt 4

Hej a co powiecie na sznase zdania gdy w cywilu zarzuciłam błędna reprezentację pełnomocnika z uwagi na brak KRS (oczywiscie zle) czyli niewaznośc ale ewentualnie miałam 233, 362 w zw. z 361 , 445. Komisja w Warszawie?Nerwy mnie zjedzą.

myszeaux102 napisał:
Hej a co powiecie na sznase zdania gdy w cywilu zarzuciłam błędna reprezentację pełnomocnika z uwagi na brak KRS (oczywiscie zle) czyli niewaznośc ale ewentualnie miałam 233, 362 w zw. z 361 , 445. Komisja w Warszawie?Nerwy mnie zjedzą.

To pytanie do komisji, ale za spostrzegawczość powinnaś dostać plusa :)

Witam forumowiczów!
Info z Rzeszowa, sądząc po mojej pozytywnej ocenie :)))))))) w Rzeszowie z karnego przechodził zarzut materialny przy drugim czynie, oraz zaskarżanie odsetek z punktu I na cywilu (o co najbardziej drżałem i przez co miałem kilka nocy nieprzespanych).
Mam nadzieje że uspokoiłem trochę zmartwionych, szczególnie zaskarżeniem w cywilu, o co sporo osób tak drżało na tym forum.
Powodzenia wszystkim

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót