Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
xionc_pb napisał:
z pierwszej ręki nic nie wiem, ale z dalszych informacji to tylko, tyle, że dość liberalnie.

Ogólnie, nie zdał jeden osioł karnego (sługa uniżony), a reszta poległa na administracji.

przypomnę tylko mój wczęniejszy wpis...każda informacja dalsza niż z pierwszej ręki to informacja z dupy!więc błagam nie nadurzywajcie tego.

To by było chyba ostatnie wystapienie zawodowe tego gościa .....

zastaw rejestrowy napisał:
tak sie zastanawiam: czy lepszy Persen czy Heineken czy moze jednak czysta wódzia. to oczekiwanie niszczy człowieka. Tym bardziej, ze do pracy chodzic trzeba, a nie tylko się zamartwiac. Ciekawi mnie tez administracja

do Barca: z pewnoscia wniosek jest wazny i tego się trzymajmy!!

Heheheh .... moją wątroba ma dość tego egzaminu i oczekiwania tak samo jak moja żona .....

tak sie zastanawiam: czy lepszy Persen czy Heineken czy moze jednak czysta wódzia. to oczekiwanie niszczy człowieka. Tym bardziej, ze do pracy chodzic trzeba, a nie tylko się zamartwiac. Ciekawi mnie tez administracja

do Barca: z pewnoscia wniosek jest wazny i tego się trzymajmy!!

Persen (forte) daje pewien automatyzm w działaniu, ale nie wyłącza świadomości. Zgon po alku jest jednoznaczny w skutkach :lol:

ja to zawale cywil na bank, bo zasakrzyłam w czesci oddalajacej co do kwoty 20k z odsetkami zamiast napisac, ze w czesci oddalajacej po prostu....:confused:

andd79 napisał:
przypomnę tylko mój wczęniejszy wpis...każda informacja dalsza niż z pierwszej ręki to informacja z dupy!więc błagam nie nadurzywajcie tego.

To cofam to.
Powiem tyle - gospodarcze zdali chyba wszyscy.

andd79 napisał:

W tym przypadku Twoja teoria się nie sprawdza, skoro kolega napisał, że oblali jedynie z admin i karnego. Zatem jest jasne, ze umowy zdali wszyscy, nawet przy złej reprezentacji:)

chyba się dzisiaj upiję. Nie do lustra ale laptopa.

andd79: oszczedz ludziom takich tekstów. To nie czas i nie miejsce, a szczególnie xionc_pb nie jest osobą której mozna tak pisac tym bardziej z błedami ortograficznymi.

Ja własnie kończę 4 browara .... Szkoda, że mam jeszcze tylko jednego w lodówce ....

arvb napisał:
W tym przypadku Twoja teoria się nie sprawdza, skoro kolega napisał, że oblali jedynie z admin i karnego. Zatem jest jasne, ze umowy zdali wszyscy, nawet przy złej reprezentacji:)

Jeżeli taka występowała :D

to na niezlym rauszu jestes. Otwieram żubrówkę. pyszna.

andd79: oszczedz ludziom takich tekstów. To nie czas i nie miejsce, a szczególnie xionc_pb nie jest osobą której mozna tak pisac tym bardziej z błedami ortograficznymi.

o przepraszam panią mecenas...widzę że chyba nie jestem godzień dołączyć do grona takich prawników...piję dalej może to mnie uspokoi i usparwiedliwi błedy

jaką panią mecenas?? niestety nie mecenas i nie pani :beer:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót