Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
arvb napisał:
W tym przypadku Twoja teoria się nie sprawdza, skoro kolega napisał, że oblali jedynie z admin i karnego. Zatem jest jasne, ze umowy zdali wszyscy, nawet przy złej reprezentacji:)

a powiedz mi czy cywila zdali również ci, którzy nie zasakrżyli odsetek?

Macie jakies pomysły na czym oprzec odwołanie jak sie tych odsetek od 33.100 nie skarzyło? ja niestety z tych samych powodów co loyd30 ululać:beer:

zastaw rejestrowy napisał:
jaką panią mecenas?? niestety nie mecenas i nie pani :beer:

no może ja robię błędy ale wiem jaki znaczek ma płeć męska :D
wprowadzasz ludzi w bład...założę się że ktoś już się czaił żeby Cie kitować

andd79 napisał:
a powiedz mi czy cywila zdali również ci, którzy nie zasakrżyli odsetek?

Pytasz mnie?
Nie wiem.
Zmyłem się spod Izby zaraz jak spotkałem się z moimi ludźmi.
Wiem tylko tyle, że ja oblałem karne, a ileś tam ludzi admina, co do reszty - keine Annung...

myszeaux102 napisał:
Macie jakies pomysły na czym oprzec odwołanie jak sie tych odsetek od 33.100 nie skarzyło? ja niestety z tych samych powodów co loyd30 ululać:beer:

No ale pisali wyżej, że odsetki mamy ok ....

nie wprowadzam hahaha błąd logowania. Ślepy niedoszły radca i nie dziwne ze obleje te cholerny egzamin

....sie nie moge,
jeju jakas pomrocznosc jasna na mnie zstepuje

pomrocznosc to niec przy moim stanie. Test mam na 97 pkt z administracją idealnie w klucz. karne super a o reszcie nawet nie chce mowic

myszeaux102 napisał:
no ja nie mam bo mam zakres zaskrżenia co do kwoty 20k plus odsetki od tej kwoty

Ale to nie znaczy, że = ndst. Pijmy sobie dalej .....

a jak myslisz za co mogą postawic z cywila niedostateczną? a i jeszcze jedno peresen forte z żubrówką =? b zubrówka nie pomaga .....tym bardziej ze 3 czesci mam super. to chyba gorzej doluje niz wszystko na granicy niedostatecznej. Ale ja juz nie mysle logicznie

chyba ze przyjme, ze skoro sporządzenie opinii było na ndst to jednak jezeli skarze tylko 20 k plus odsetki i mam zarzuty ok to jednak jest cos na rzeczy. Inna sprawa, ze w świetle oceny mojego profesjonalizmu to jest do d....Jestem wsciekła na siebie, tym bardziej, ze pozostałe rzeczy powinny byc ok. A szczerze mowiąc widziałam te odsetki i nie wiem co mnie napadło, zeby je na koniec zostawić z wyliczeniami i nie zdążyłam, co ma odzwierciedlenie w zakresie i zarzutach. Teraz to juz po fakcie wiec tylko tak sobie pisze zeby sobie ulżyć

a jak myslisz za co mogą postawic z cywila niedostateczną? a i jeszcze jedno peresen forte z żubrówką =? b zubrówka nie pomaga .....tym bardziej ze 3 czesci mam super. to chyba gorzej doluje niz wszystko na granicy niedostatecznej. Ale ja juz nie mysle logicznie

niby persen jest ziołowy, ale ja nie mieszam alku ze środkami uspokającymi, choćby ziołowymi... jak przestanie działać pójdę po szklankę łiskacza... bez koli i lodu...

no tak...można wyladowac na cmentarzu i wtedy zarzuty i zakres zaskarzenia beda nieistotne. będę na Was z góry spoglądac mecenasi. Swoją drogą to te komisje powinny się zabrac do pracy i oszczedzic nam stresu.

wiesz co ... ja poza tymi odsetakimi to mam jeszcze spieprzoy wniosek o zwolnienie z kosztów i totalnie z dupy wniosek o rozprawę pod nieobecność powoda...i się łudzę wię myślę że Ty nie masz co się martwić

Hej Mecenasi, co na adminie przywalili 7,77,107 i 28 pr bud, a mimo to zdali meldować się, bo od kilku dni spać nie mogę. Wasze zdrowie!

Dobra - myślę, że mój chmielowy persen zaczął działać. Spadam spać. Do kolejnego dnia zbiorowego onanizmu nad wytycznymi, zarzutami, 149, odsetkami i warunkami ....

wszystko w rękach Szanownej Komisji. ALE 6,5,5 i dwie 2 mnie nie urządzają. Chociaz srednia byłaby niezla. Ale moze byc jeszcze gorzej 6, 6, 6 i 2, 2 to bedzie rekord świata.
Chyba sobie kupie broń palną. Najlepiej zabytkową. To bardziej skuteczne niz mieszanka persenu i zubrówki.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót