M
Mamanna
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Informacja z Katowic.
W dwóch Komisjach nie zdało 15 i 6 osób.
W dwóch Komisjach nie zdało 15 i 6 osób.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szemas napisał:Spoko, jak masz 362 i 445 to chyba wystarczy - tak było w wytycznych
blablab napisał:to ja chyba inne wytyczne czytałam. W moich było napisane, że ocenę pozytywną zapewniają zarzuty procesowe, ale że wytyczne są niewiążące
to moim zdaniem, które oczywiście nic nie znaczy 362 i 445 powinny wystarczyć. Gratulejszyn dla Krakusków! Ps. takie mam wrażenie, że na tym forum panuje wyjątkowa (ciepła i sympatyczna) atmosfera i aż chciałoby się napisać, że będzie mi go brakowało, ale po chwili zastanowienia stwierdzam, że wolałaby nie musieć po 05.08 na nie wchodzić.
![]()
blablab napisał:to ja chyba inne wytyczne czytałam. W moich było napisane, że ocenę pozytywną zapewniają zarzuty procesowe, ale że wytyczne są niewiążące
to moim zdaniem, które oczywiście nic nie znaczy 362 i 445 powinny wystarczyć.
zastaw rejestrowy napisał:z reprezentacją chyba nic nie przejdzie....przykro mi. Chyba ze na forum znajdzie się ktos kto ma jakis pomysl. Tak jak juz pisałem w wawie nie ma zadnych szans mimo bardzo dobrej tresci umów
AgaDominika napisał:kurde martwie sie ja mam zarzut tylko 362 k.c. że się nie przyczyniła, a ty aż 3 artykuły i dostateczny ://, w uzasadnieniu piszę jeszcze o 445 k.c. ale zaczynam sie martwić
n_bt napisał:W Lbn sama nieważność = ndst. Jeśli nieważność była połączona z innymi zarzutami, to komisja zaliczała takie prace.
Korniles napisał:W wytycznych jest, że musi być zarzut dotyczący podstawy faktycznej, a w ramach podstawy faktycznej wymienili zarzut 362 k.c., więc to wystarcza, a procesowe według klucza nie są niezbędne.
Ej, Ty! Jest jedna opcja - wynik pozytywny. Nie stać mnie będzie przecież na Ciebie w charakterze asystentki ;-) Będziesz prowadziła swoją kancelarię radcowską. No i pamiętaj, mam przynajmniej jedną substytucję u Ciebie gratis:!: Kochana, będziesz moją substytutką ;-)(Nie)pewna napisał:Do tego zaczęłam się zastanawiać czy koniecznie muszę być radcą. Więc ten jeden raz jeszcze spróbowałam. Jak się nie uda - wymyślę coś innego.
wawka30 napisał:są już wyniki w Katowicach?
FrankF napisał:Ej, To jest zadanie egzaminacyjne i należy je oceniać w oderwaniu od życia codziennego. Nie można na nie patrzeć w aspekcie skutków prawnych, jakie wywołałoby w praktyce, ponieważ komisja ma sprawdzić i ocenić różne elementy, a nie tylko zachowanie wymogów formalnych.
po_egz napisał:W nieskończonym oczekiwaniu na wyniki (koniec sierpnia - skandal, skandal, skandal, dlaczego wszędzie można szybko, a w Poznaniu 2,5 miesiąca), inne wyniki, które znalazłem na forum. Czyli, kto najwięcej postów ma. Pozdrawiam pierwszą dziesiątkę
loyd30 525
(Nie)pewna 350
po_egz 305
jadycha 200
igciu 194
zastaw rejestrowy 192
Rambubu__ 161
podkop_kreta 138
Toledo 101
Marek.R 98
kookoo2 napisał:po egz faktycznie w Poznani przegięli trochę z tym terminem wyników.
ilu Was zdawało? przecież nie 1300 osób jak w Warszawie, gdzie wyniki będą dużo wcześniej. no nic. trzeba się uzbroić w ... cierpliwość nade wszystko.