Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
arvb napisał:
to dobrze, ale jak nie wie się jak dokładnie komisje podchodzą do braku jedynie błędnej reprezentacji, to proponuję nie wypowiadać się tak stanowczo

Ja się nie wypiwiadam stanowczo - napisałe, że mogło tak być a nie że tak było ....

loyd30 napisał:
Już mnie to nie rusza. Wiem, na 100 %, że w naszej komisji nie ma z tym problemu ....

a która to komisja??

może też coś wiesz o adminie??

O Warszawie cisza. Znacząca cisza.
NIe mogę zrozumieć dlaczego Wawa ma tyle czasu na ogłoszenie wyników!

W wawie pierwsze wyniki za 2 dni a tu żadnych przecieków?

W zasadzie teraz, skoro granica poniżej 50% zdanych padła, to może zdarzyć się wszystko.

W Wawie mogą iść za koncepcją zielonogórską, czyli ponad połowę uwalić, a mogą iść w koncepcję toruńską i nie zaliczyć 10%... a puścić 90%... patrząc jednak realnie na liczby i na to, ilu nowych radców zyskałaby Warszawa, raczej spodziewałabym się najgorszego.

ciekawe o której godzinie ogłoszą pierwsze wyniki w wawie mam na dzieję, że nie o północy!

Dotąd chyba Warszawa była raczej z tych "cieższych" kalibrów. Nie mówiąc juz o zeszłym roku. Pocieszające jest tylko to, że wieszkość z moich znajomych miało potem rozpatrzone pozytywnie odwołania. Szkoda tylko, że dowiedzieli się o tym dopiero zaawansowaną wiosną. Czyli po całej jesieni i zimie ponpownej nauki. Niby wiedzy nigdy za wiele, ale .... ah sami wiecie o czym pisze ....

podkop_kreta napisał:
W zasadzie teraz, skoro granica poniżej 50% zdanych padła, to może zdarzyć się wszystko.

W Wawie mogą iść za koncepcją zielonogórską, czyli ponad połowę uwalić, a mogą iść w koncepcję toruńską i nie zaliczyć 10%... a puścić 90%... patrząc jednak realnie na liczby i na to, ilu nowych radców zyskałaby Warszawa, raczej spodziewałabym się najgorszego.

no to podniosłaś warszawiakom nastrój:-)

paula1234 napisał:
ciekawe o której godzinie ogłoszą pierwsze wyniki w wawie mam na dzieję, że nie o północy!

w Warszawie przy ostatnim radcowskim korporacyjnym jak obiecali, że ogłoszą danego dnia - to dotrzymali obietnicy - ogłosili 23:59

dinekp napisał:
w Lublinie, gdzie wynik pozytywny uzyskało: w komisji nr 1 – 37 z 50 zdających (74 %), zaś w komisji nr 2 – 49 z 52 zdających (ok. 94 %).

Komisja nr 2 - moja komisja ;)

Ponoć dobra wiadomość.
Komisja nr 1 w Wawie (lub ta od pierwszych wyników "słowo 1" może tu mieć jakieś znaczenie)- ponoć nie zdało tylko 8 osób.
Brzmi nieźle, co?

Waw-iak napisał:
Ponoć dobra wiadomość.
Komisja nr 1 w Wawie (lub ta od pierwszych wyników "słowo 1" może tu mieć jakieś znaczenie)- ponoć nie zdało tylko 8 osób.
Brzmi nieźle, co?

AAAAAAAAAAAALE geniusze... ale zazdroszczę... ale im fajnie. Ale super...
Może jednak jest nadzieja w Warszawie...

Waw-iak napisał:
Ponoć dobra wiadomość.
Brzmi nieźle, co?

to powiedziałbym, że wyśmienita wiadomość - poczekajmy do piątku; to daje ok 10% w plecy;

Komisja nr 1 ma wyniki dopiero 3 sierpnia; więc może mowa o piątkowej

a ta informacja to jakaś wiarygodna czy może z d......:-)

Ostatnia edycja:
podkop_kreta napisał:
przecieki wiarygodne w miarę? czy tak bardziej wróżenie z fusów?
70% jest ok...

wg mnie 100%, chyba, że coś się zmieniło w ostatnich dniach.

Czytam, czytam i doszłam do wniosku, ze mojego cywila to sama sobie bym nie pusciła, zaskarzone tylk 20k plus odsetki plus do tego niewaznosc z powodu braku KRS, co z tego ze zarzuty w kluczu, ....najgorsze, ze z innych rzeczy jestem spokojna...

Ja tam już w nic nie wierze i nic nie zakładam, zobaczymy w piatek co bedzie w Wawie, w razie czego szykuje odwołanie i tyle. To czekanie jest najgorsze, wiecej stresu niz na samym egzaminie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót