M
mamuke
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 69
lojka1 napisał:A ja nagle zostałam bez pracy ...![]()
Współczuję, na mnie też czekają do wyników, a potem pewnie kopa...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lojka1 napisał:A ja nagle zostałam bez pracy ...![]()
mamuke napisał:Współczuję, na mnie też czekają do wyników, a potem pewnie kopa...![]()
lojka1 napisał:Mój pracodawca prawdopodobnie ukarał mnie za to, że musiał mi zapłacić za miesiąc nieobecności. Po prawie 7 latach pracy nagle okazało się, że dział prawny jest przeludniony. Na dowidzenia nawet jednego słowa. Przykre i żałosne.
ann_torun napisał:Witajcie
Trochę dziwnie, bo załozyłam ten wątek a w sumie nie udzielałm się aż tak dużo,ale w pewnym momencie przerosło mnie to wszystko i az się bałam czytać;-)
zdawałam w Toruniu i jestem już po ogłoszeniu wyników i wiem,że zdałam. Pisałam już po egzaminie ,ale napiszę jeszcze raz. Ja byłam pewna,że nie zdam a jednak udało się. My chyba za dużo od siebie wymagamy. Wiadomo,że teraz jak mysle o zadaniach to wszystko bym dzisiaj napisała inaczej. Ale tylko ktoś kto siedział na sali na tym egzaminie wie ,jaki to stres. Trzymajcie się więc i nie dajcie się !!! Będzie dobrze Panie i Panowie Mecenasi!!!
ann_torun napisał:A tak w ogóle to pozdrawiam znad lampki różowego wina;-)![]()