W
Wikitor
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 113
cholera co się stało w Gdańsku? dlaczego taki pogrom!!!!!!!!!!!!!!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
myszeaux102 napisał:waw-iak moze to o moja komisje (nr 12) chodzi, dzien wczesniej wyniki mamy
zastaw rejestrowy napisał:Ile osób zdawało w Gdańsku w tej komisji???
Waw-iak napisał:może będziesz się cieszyć dzień wcześniej! wolałbym mieć wyniki wcześniej.
ponoć pogrom dotyczy 4.
kirk napisał:gdansk, komisja nr 1 - na 68 osob 25 zdalo.... ja jestem w tej wiekszosci![]()
Waw-iak napisał:Moim zdaniem wyniki są wprost proporcjonalne do poziomu prac i przychylności komisji.
Okaże się, że zdanie w tym roku to wyczyn.
euglena zielona napisał:myszeaux102 trzymam kciuki, myślę że ze względu na podzial grup w Wawie znamy się co najmniej z widzenia o ile nie lepiej (po, muszę przepytać znajomych czy byli na tym forum)![]()
Czy info o masakrze doczyczy gr nr 2., czy ogólnie ogłoszeń z Wawy sprawiedliwie, w tym wcześniejszej grupy z czwartku, gr 12?
Czytajac powyzsze to ja raczej nie zdałam...
mam z admina: naruszenie art. 145 §1 pkt 4 kpa poprzez jego niezastosowanie,
- art. 28 k.p.a. poprzez uniemożliwienie skarżącemu wzięcia udziału w sprawie w
której był stroną,
- art. 61 §4 k.p.a.
- art. 10 §1 w zw. z art. 81 k.p.a.
prawa materialnego, które miało wpływ na wynik sprawy, tj. art. 28 ust. 2
.... czy ktośmiał i zadł??????
trudno, czekam na czwartek
puerto napisał:I niezla taktyką jest podawanie wynikow w roznych terminach przez komisje, jak np. w Wawie. Licza na to, ze szumu nie bedzie i po koscicach sie rozejdzie!