Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
nil napisał:
migele kto Ci postawił 2 sędzia czy radca?
mi w tamtym roku postawił radca, ale niemozliwe ze za jeden błąd
Qrcze, jeszcze nie wiem. Dziś były dopiero wyniki, więc do pracy zajrzę najwcześniej za dni kilka.
A Twoje pytanie (sędzia czy radca) jaki ma mieć wydźwęk? Co chcesz przez to powiedziec (która opcja ma być in plus a która in minus?)

od sędziego dostałam 3 od radcy 2, przyodwołaniu choć było dobre nic nie zdołałam, ale miałam kilka błędów
poczekaj na uchwałę i opis oceny bo może to pomyłka, czego Ci życzę z całego serca:)

czy z uchwałą przysyłają równiez opisy ocen?? czy dopiero w izbie "trzeba się starac o dostąpienie tego zaszczytu"?

na karnym miałam w tamtym roku same materialne - ocena 4
na cywilnym przedwstepną ocena 3 admin 4
gospodarcze 2 i to jest chore ze cały egz, trzeba powtarzać

trzeba się starać, ja teraz zdawałam po aplikacji, natomiast w tamtym roku po 5 latach pracy

dlatego niemożliwym jest ze za ten zastaw ma 2 migele, jestem w szoku, co to za kretyn sprwdzal prace

idziesz do izby i kserują prace, teraz to chyba same oceny skoro pisalismy na komputerach

nil napisał:
dlatego niemożliwym jest ze za ten zastaw ma 2 migele, jestem w szoku, co to za kretyn sprwdzal prace

Cóż.... takie są wnioski znajomych (już szcześliwie po egzaminach, ślubowaniach etc...).
O kontretnych uwagach do mojej umowy będę mógł Was poinformowac dopiero po jej przecztaniu. Ale sadząc po opiniach dotychczas czytających, nie sądzę aby znalazły się tam jakieś wieksze "babole" niż ten mój nieszczęsny zastaw.
Dzięki Wam wszystkim za pisanie na forum!
To naprawde bardzo pomaga.
PZDR

ja się stresuje gospodarczym, podobo patrzą na to, że jest sie po aplikacji, ale tę plotkę znam z 2 reki

to idź do izby po ocenę i pisz odwołanie , masz szansę na szybsze rozpatrzenie, ja czekałam do lutego i teraz znowu stres, powiem wam że nie da się normalnie żyć do 1 wrzesnia

ja to rozumiem , ja w tamtym roku z gosp. nie spodziwalamsie 2 myslam ze z karnego obleję bo miła zarzuty materialne, to jest loteria i szczeście do egzaminatorów badź jego brak, wiedza nie ma nic do tego......

nil napisał:
ja się stresuje gospodarczym, podobo patrzą na to, że jest sie po aplikacji, ale tę plotkę znam z 2 reki

Jak to patrzą na to, że jest sie po aplikacji?? Mówisz o K2?

nil napisał:
ja to rozumiem , ja w tamtym roku z gosp. nie spodziwalamsie 2 myslam ze z karnego obleję bo miła zarzuty materialne, to jest loteria i szczeście do egzaminatorów badź jego brak, wiedza nie ma nic do tego......

Ja tylko sie zastanawiam po co jest ta skala ocen od 6-2???? Jesli jeden bład i od razu 2 stawiają!!

teraz w k1 tak słyszałam, nie rozumiem tego bo są kody, ale tak słyszałam przekazuję co słyszałam, a ty puerto z jakij komisji jestes?

dlatego uważam że przy migelle to pomyłka ta 2 naprawdę, coś niesamowitego

nil napisał:
teraz w k1 tak słyszałam, nie rozumiem tego bo są kody, ale tak słyszałam przekazuję co słyszałam, a ty puerto z jakij komisji jestes?

Właśnie, są kody i podobno dopiero po ocenach są odkodowywane. Ja jeszcze czekam.. Wawa
A aplikacja to niby na co wpływa??

(Nie)pewna napisał:
No cóż. To ja. (Nie)pewna stała się Pewna :)
ZDAŁAM haha!!!!!!

(nie)pewna - PEWNA- SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEŚ WIELKA!!!!!! A TA WYTRWAŁOŚĆ TO W OGÓLE GODNA PODZIWU, tak więc jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze;)

puerto napisał:
Właśnie, są kody i podobno dopiero po ocenach są odkodowywane. Ja jeszcze czekam.. Wawa
A aplikacja to niby na co wpływa??

tego właśnie wiem może wycągają aplikantów, żeby nie bylo calkowitej porażki czy Ci spoza aplkacji byli we wszystkich komisjach?

Rambubu__ napisał:
Ale mnie nie o to chodzi... :D Raczej o to, że nie pisaliśmy o tej opinii w czynie pierwszym...
BTW - nie miałeś przypadkiem kiedyś pseudonimu o inicjałach J.I. na forum pewnego uniwersytetu...?

Nie :) Dobry człowieku, mylisz mnie z kimś innym :)

ann toruń zdawałś w tamtym roku , bo znlazłam od Ciebie wiadomość

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót