M
Malina2017
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Wg mnie w wielu przypadkach pierwsza myśl jest najlepsza. Ja tak zrobiłam, że zostałam przy pierwszej myśli i chyba to była dobra decyzja, skoro jestem już aplikantką
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pegaz Z napisał:Jakoś nie uważam żeby to miało sensowne przełożenie. Zauważ, ze rozwiania są +/- 10 pkt., wiec margines jest dość spory.
Swoją droga, poczytałem trochę wpisów tam i jestem w szoku jak dziś te pytania z zeszłego roku, gdzie po egzaminie grupa się na ich temat wypowiadała, są w tym momencie oczywiste. Nie wiem czy to dlatego, ze się zwraca większa uwagę na nie, ze względu na porażkę, czy po prostu są pozaznaczane.
20 dni zostało! Co robicie? Ja KPC chcę dziś powtórzyć. Siedzę i czytam Heliosz, później testy![]()
bisti40 napisał:Ja kc koncze z wczoraj plus kc z heliosz. Jutro plan ambitny KPC, KRO, KOSZTY, WEKSLOWE
KarolinaGromek napisał:Podziwiam że Wy tak szybko te testy robicie. Ja dziennie daje rade tylko około 300 zrobić.
bisti40 napisał:Ja testów nie robie. Czytam suche ustawi i heliosza. Powiedzcie szczegolna z KKS robicie- to jest dramat
Rododendro napisał:nie. Tylko podstawy.
Dlaczego testów nie robisz?
bisti40 napisał:Nie robie bo nie lubie. Wole wiedze przyswajac
rayof_light napisał:Ja paradoksalnie wiedzę przyswajam i utrwalam dopiero, kiedy robię testy.