G
Gizmok
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 34
Ja lecę Stepaniuka Wydanie 4 już drugi raz (dziennie 20 stron) czytam pytania po kilka razy i staram się je zrozumieć i zapamiętać.
Poza tym lecę testy on-line 50 pytań nowych i 50 powtórka. Tak już od marca.
Powiem tak mam dłuższą przerwę od ukończenia studiów, a sam egzamin traktuje raczej jako sprawdzenie się i przypomnienie sobie przepisów.
Jeszcze nie zdecydowałem czy pójdę na aplikację (nawet jeśli zdam) bo pracę mam całkiem dobrą, a z tego co wiem to początkujący adwokaci na dorobku raczej bidują.
Moje przemyślenia są takie, że wiele się w tym prawie zmieniło To raz.
Jak zaczynałem to wyniki z testów miałem na poziomie 54 - 58 %, a teraz 80-90 % Więc nauka nie idzie w las. To dwa.
A trzy To jest tego w ch... Jak odkładam książki to mam przysłowiową "gładz cylindryczną mózgu" Podziwiam więc wszystkich którym się chce.
Jutro składam kwity i zostanie jeszcze 57 dni Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Poza tym lecę testy on-line 50 pytań nowych i 50 powtórka. Tak już od marca.
Powiem tak mam dłuższą przerwę od ukończenia studiów, a sam egzamin traktuje raczej jako sprawdzenie się i przypomnienie sobie przepisów.
Jeszcze nie zdecydowałem czy pójdę na aplikację (nawet jeśli zdam) bo pracę mam całkiem dobrą, a z tego co wiem to początkujący adwokaci na dorobku raczej bidują.
Moje przemyślenia są takie, że wiele się w tym prawie zmieniło To raz.
Jak zaczynałem to wyniki z testów miałem na poziomie 54 - 58 %, a teraz 80-90 % Więc nauka nie idzie w las. To dwa.
A trzy To jest tego w ch... Jak odkładam książki to mam przysłowiową "gładz cylindryczną mózgu" Podziwiam więc wszystkich którym się chce.
Jutro składam kwity i zostanie jeszcze 57 dni Wszystkich serdecznie pozdrawiam.