A
adwokacka2018
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Ja zabrałam się za naukę dopiero dzisiaj i mam nadzieję, że trzy miesiące intensywnej pracy wystarczą, aby dostać się na aplikację. Powodzenia wszystkim 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
e-azy napisał:Będę musiała powtórzyć, bo za miesiąc pewnie niewiele będę pamiętaćciężko mi powiedzieć, na razie skoncentruję się na tym co zostało do zrobienia. A jak u Ciebie?
K.L.O napisał:Pytanie do tych którzy robią selekcje i nie uczą sie wszystkiego (bo wiem że są tacy co czytają całość) : które ustawy, lub jakie części jakich ustaw odpuszczacie? Ja na tę chwilę odrzuciłem cz. szczególną KK oraz pr. upadlościowe.
liyaah napisał:w kk część szczególna - raz do przeczytania i juz.
Szkoda czasu na kucie wszyskich terminów![]()
ja właśnie dokumenty do OIRP Warszawa złożyłam - formalności mam z głowy![]()
e-azy napisał:Czy życiorys ma tak wyglądać jak ten na rekrutację do przyszłej pracy? ;p ja się zastanawiam pomiędzy dwiema OIRP, daje sobie jeszcze tydzieńczasu
Bickie napisał:A z KPC część czwartą- Przepisy z zakresu międzynarodowego postępowania cywilnego robicie?![]()