K
kom86
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 894
Ja podchodziłem w 2011 roku i nie było żadnego spisu aktów prawnych. Jedynie gałęzi prawa z jakich należy się przygotować.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hektor Kronenberg napisał:Z tego co widzę, to w Małopolsce na drugim roku aplikacji większości może tylko pomarzyć o 2000 zł na rękę, czyli tyle ile wynosi wypłata ekspedientki w Biedronce/Lidlu, a na asesurze dostaje się średnio 3000 zł netto,
i radcowskich też. są tacy, którzy przez całą aplikację uprawiali wolontariat albo nie pracowali w ogóle w zawodzie.coldplay napisał:a ja dla pocieszenia powiem, że większość aplikantów adwokackich ma stokroć gorzej
A tak dokładniej, to przykładem której konkretnie wypowiedzi jestem?I am Midas napisał:Z Tobą rzeczywiście nie ma o czym, ponieważ jesteś najlepszym przykładem mojej wcześniejszej wypowiedzi.
Testujesz jak bardzo okażę się małostkowa?I am Midas napisał:lokateczko .
Pamiętaj, że na tym forum, to ja jestem gospodarzem, a Ty gościem.
I do tej wypowiedzi należało się ograniczyć.Lawyer_ napisał:Może to takie żarty, a ja nie zrozumiałem.