X
x-m
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Są też wyniki tych co zdali z Warszawy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dobre miałeś przeczucia, że zdamyttomek90 napisał:ja tez - 109kaarrolcia teraz wiem, że siedzieliśmy obok siebie na egzaminie
![]()
Dragazes napisał:Gratki, jak zobaczyłem na liście Karolinę, to sobie pomyślałem, że to pewnie ty![]()
Kharon napisał:Ja również uzyskałem wynik pozytywnyZdawałem w Łodzi, przyznaje, że łatwo nie było.
Ad_aM napisał:Przejrzałem ten test i wyniki nie odzwierciedlają faktycznie jego poziomu. Na pewno był trudniejszy niż ten z zeszłego roku poprzez to, że było więcej pytań z ustaw niż kodeksów, ponadto chyba więcej pytań z kpa niż poprzednio. Jednak nie można powiedzieć, że poziom był zbyt trudny, albo że ktoś kogoś "potraktował jak śmieci". Niektórych z ustaw nie miałem nigdy w rękach, inne już zdążyły z głowy ulecieć, a prawie "bym się dostał". Chyba zbyt wiele osób przyjęło taktykę, że wystarczy ogarnąć kodeksy i jakoś to będzie.