D
Dragazes
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 311
Mi doręczono uchwałę w piątek (w środę wyszły z Izby). Jestem z Izby Wrocławskiej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zuza2125 napisał:(...) walczę obecnie z szarą rzeczywistością odbijania się od drzwi.
Annciejka napisał:Generalnie za dużo rzeczy składać nie trzeba... Zaświadczenie o niekaralności i tak jest ważne miesiąc więc trzeba je ponownie uzyskać, życiorys chyba każdy ma zachowany na komputerze - drukujesz podpisujesz gotowe :lol: (zamiast życiorysu może być cv). Kwestionariusz podobno nie jest potrzebny. Zdjęcie można złożyć a można nie składać jeśli jest możliwość zalogowania się w komornik id. (pytać trzeba zapewne patrona). Więc jedynie trzeba uzyskać oświadczenie patrona i dołączyć swój wniosek o wpis na listę.
Myślę, że w czasie który ofiaruje się na próby wyciągnięcia dokumentów z izby można spokojnie zgromadzić potrzebne dokumenty![]()
morisque napisał:czy tylko w Łodzi jest problem ze zwrotem dokumentów? rozumiem jeszcze zatrzymać zaświadczenia... patron jest, szkoda tylko czasu na ponowne zbieranie tych samych dokumentów.
ttomek90 napisał:A co oprócz wniosku, zaświadczenia o niekaralności i oświadczenia trzeba jeszcze złożyć? Na stronie izby nie ma żadnych informacji...