E
Eleganteee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
Już widzę, liczba chętnych <<egzamin wstępny na aplikację komorniczą 2015>> - 200 osób :winko:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tomus.s napisał:Wyniki z Łodzi będą prawdopodobnie jutro około godziny 10 na stronie Izby.
Bielas23 napisał:Co z tego, że pytania były z wielu ustawa, jak ogólnie były banalne!!!!. Dodając do tego parodie jaka się dzieje na egzaminach ( możliwość swobodnej rozmowy, ściągania podczas egzaminu), moim zdaniem zdawalność będzie bardzooo wysoka.
kom86 napisał:Jestem już po aplikacji i egzaminie, natomiast bardzo się cieszę że poziom egzaminu wstępnego wzrósł.
Nie chcę się wypowiadać odnośnie samych pytań, bo ich nie czytałem, więc nie wiem czy były one zbyt trudne, natomiast wiem z doświadczenia, że dotąd egzamin wstępny na komorniczą to była parodia. Dostawali się często także imbecyle, za których potem się wstydziłem, że są ze mną na aplikacji. Jacyś spadochroniarze grubo po 30-tce, którzy już wypróbowali bez sukcesów wszystkie możliwe drogi kariery i wylądowali w końcu na aplikacji komorniczej.
W końcu może przestaną nas traktowac jak prawników specjalnej troski, jeśli poziom egzaminów będzie porównywalny z innymi aplikacjami.
Dla tych co się dostali to też duży plus. W ostatnich latach dużo bylo osób, które zdały egzamin, a nikt ich nie chciał zatrudnić, bądź były na ułamek etatu, lub z przydziału- do układania zwrotek. Będzie was mniej- będziecie cenniejsi.