O
omega-19
watpie zebys znalazl cos takiego w necie. taki formularz najlepiej jak pomaga wypelniac lub wypelnia radca prawny a ty sie podpisujesz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sympatico napisał:ja ogólnie nie narzekam na tą szkołę, laska w dziekanacie uratowała mi dupę kilka lat temu jak mnie wku ścigało i wstawiła się za mną
ogólnie mam jedynie żal, że nie wysłali jakiegoś pisma iż czegoś tam nie zapłaciłem jeśli tak było - pewnie bym uregulował ale z tą firmą windykacyjną nie mam zamiaru się dogadywać, spłacać itd.
do tematu należy podejść bezstresowo - przygotować się na różne ewentualności.
sympatico napisał:jasne, że niena początku chciałem wrócić i skończyć szkołę ale potem założyłem firmę i zapomniałem o wst-e
, nawet nie pamiętam czy czegoś tam nie zapłaciłem nie mam dowodów wpłaty - wszystko do śmieci poszło, wiem że nie dostałem żadnego pisma o skreśleniu z listy ani że zalegam z czesnym
(raz zostałem z niej skreślony ale uregulowałem i wróciłem na studia)
nicolau napisał:Witam,
Jestem kolejną osobą która otrzymała pismo. Razem ponad 8 tysi do zapłaty.
Po przeczytaniu całego wątku jestem za pozwem zbiorowym i nie będę kontaktował się ani z firmą windykacyjną ani ze szkołą.
Studiowałem tam chyba jeden semestr w pierwszym roku ich istnienia kiedy był totalny burdel i dziekanat w jakichś kanciapach.
Papierów nie mam już żadnych, ale pamiętam że zdjęcie do indeksu wysyłało się za pomocą formularza na stronie internetowej i w indeksie było bardzo nędznie wydrukowane. Przed chwilą znalazłem indeks z 2001 roku a w nim cztery wpisy z przedmiotów. Pamiętam że odbierałem dokumenty na Hafciarskiej chyba w 2002 albo 2003 roku.
Pragnę zemsty i chętnie przystąpię do pozwu zbiorowego lub/i pomogę w realizacji materiałów medialnych (tv, prasa, itp).
Pozdrawiam
omega-19 napisał:MEN sie nie zajmuje uczelniami wyzszymi
Sebi83 napisał:Ja już się przyznałem