V
volume88
dziś dostałem zwykłym listem kolejne wezwanie do zapłaty, znowu podadzą mnie do sądu i w ogóle... 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ghost589 napisał:Mam pytanie, bo widzę, że zaczynają polecone rozsyłać mianowicie czy poza odebraniem trzeba koniecznie coś odpisać im na ten list czy olewać tak jak do tej pory i czekać na ewentualne przed sądowe wezwanie do zapłaty?
Spinn napisał:Czyżby ktoś z tej zabawnej firmy ?![]()
volume88 napisał:najprawdopodobniej
@Zła Windykator jesteś z KGPN? poczytaj cały wątek i może zrozumiecie wreszcie, ze nic nie wskóracie głupimi, irytującymi listami?
volume88 napisał:No wiesz, wyskakując w niniejszym wątku z "takim" nickiem od razu wstawiacjąc sie za "ofiarą" (KGPN) siłą rzeczy narażasz się na zaczepki, insynuacje i domniemania.
BTW: nie rozumiem, dlaczego miałbym się nie chwalić (jak to opisujesz) faktem otrzymania kolejnego listu, skoro cały topic jest głównie o tym...
Padło zapytanie odnośnie pisma, na które odpowiedziałam i to miał na celu moj post.maks8 napisał:Zła windykator własnie po to jest ten wątek aby pisac o wszystkim co jest związane z próbą wyłudzenia pieniędzy przez kgpn i wste.
Jeżeli nie jesteś z kgpn to napisz po co zbierasz głos skoro, to własnie twoje posty nic nie wnoszą do sprawy.Czy Ciebie kgpn też próbuje zastraszyć?
Ludzie, ogarnijcie się. Czy ja napisałam, że się dziwie? Albo, że KGPN to Wasza ofiara? Że mają rację?Wiec nie dziw się że nikt nie napisze tu nic pozytywnego o kgpn i wste.
A czy Ty dostałaś jakiś list z kgpn? Skąd wiesz że nie były głupie i irytujące?oraz zarzucać wysyłanie "głupich" i "irytujących" listów - bo takie zachowanie względem drugiej osoby jest właśnie poniżej pewnego obowiązującego ogolnie poziomu.
maks8 napisał:Skąd wiesz że nie były głupie i irytujące?
Jeżeli sprawa Ciebie nie dotyczy i nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia poza ocenianiem czy to dobrze czy źle, że piszemy kto ile listów dostał z kgpn - to nie pisz tu wiecej.
A jeżeli masz dla Nas jakieś konkretne pomocne informacje jak złatwić pozytywnie dla nas tą sprawę to bedziemy wdzieczni jeżeli podzelisz się ta wiedzą.