T
tedi5004
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Przesyłkę odebrała mama, która nie wiedziała co tam jest. Wysłać oświadczenie że nie mieszka i jest we Francji?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
VelS napisał:I to jest kwintesencja tego forum !!!! Dowiedlismy tu wspólnie, że przepis nakazujący donisić na siebie, matki żony i kochanki to po prostu zapętlający się gniot. Tak to ja prowadziłem ale podaje im dane z najświeższego grobu.
Czy biegli w prawie forumowicze mogliby sformułować dwa - trzy zdania które warto dołączyć do odpowiedzi na ich wezwanie do wskazania w stylu.
W dni samochód HWD9999 powierzyłem panu Janowi Kuku. Jego grób znajduje sie w katerze x1 cmantarza w Pacanowie.
Informuje ponadto, ze nie mam obowiazku dostarczać dowodów swojej winy. Korzystając z przawa do obrony mogę kłamać bez konsekwencji dla mnie.
jac3nty napisał:Rafostry, tak w ogóle to nigdy nie należy przyznawać się, że się samemu kierowało.