Marlos. Sciemniasz! SM SG ITD z zasady nie mają zielonego pojęcia kto prowadzil jak cykneli. TYLKO jak na fotce widać w sposób nie budzący wątliwości twarz WŁASCICIELA moga ukarać pod warunkiem że go zobaczą np gdy go odwiadzą lub wezwą. W każdym innym przypadku bez widoku własciciela moga udać sie na najbliższe drzewo (jeżeli ten umie grać) !
Piszesz że miałes 2 co podali obcokrajowca i mieli kłopoty z PR (rozumiem prokuraturą). Rozjaśnij tylko jaki przepis prawa złamali ze mieli kłopoty z PR
Czy mam racje uważająć, że odesłanie Waszego formularza lub zwykłej kartki NIE JEST ZEZNANIEM W charakterze swiadka (jedynie takie niesie odpowiedzialności za kłamstwo).
Każde Wasze twierdzenie że pisząc do Was (na formularzu czy tw kartce) komu powierzyłem auto mam obowiązek podania prawdy to po prostu SCIEMA i nic więcej.
W formularzu lub na kartce mozna bezkarnie bezkarnie łgać.
Jeżeli Ci goście mieli kłopoty to znaczy że nieznali swoich praw albo Waszych obowiązków albo mieli kiepskich prawników i dali się się Wam zakręcić.
Proponuje Ci pojedynek na forum. Warunki jak niżej
Cyknąłeś moje auto (zarejestrowane na mnie = osobę fizyczną). Twarz kierowcy nieczytelna. Będziemy pisać tu raz Ty raz ja nasze kolejne kroki. Zobaczymy gdzie zabrniemy. Twierdzę ze. Nie uda Ci się mnie ukarać! Jeżeli przerżnę wpłace 100 zł na Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi w Laskach
Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi.
Podejmujesz rękawicę? Jezeli tak to co robisz po zczytaniu zdjęć z fotoradaru?