K
kuerten
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam
Dostałem zdjęcie od SM za przekroczenie prędkości. Zdjęcie zrobione od tyłu, ponadto na zdjęciu widoczne są dwa samochody jadące w tym samym kierunku. Zdjęcie zrobione 07.06.2010r. Legalizacja fotoradaru była do 31.10.2010r. Rozumiem, że najpóźniej w pażdzierniku zdjęcie zostało ujawnione ( gdy była jeszcze legalizacja ) a dostałem je po 3 miesiącach.
Walcząc z SM obrać drogę:
- dwa samochody jadące w tym samym kierunku widoczne na zdjęciu
- brak możliwości zobaczenia oryginalnego zdjęcia (brak legalizacji na fotoradar)
- brak opisu miejsca zdarzenia na zdjęciu
- słabo widoczna tylna rejestracja (tylko na powiekszeniu) oraz sprawca zdarzenia
- przedawnienie
- brak pomiaru temperatury (zakres temperatury urzadzenia pomiarowego)
- inne ?
z góry dzięki za pomoc
Dostałem zdjęcie od SM za przekroczenie prędkości. Zdjęcie zrobione od tyłu, ponadto na zdjęciu widoczne są dwa samochody jadące w tym samym kierunku. Zdjęcie zrobione 07.06.2010r. Legalizacja fotoradaru była do 31.10.2010r. Rozumiem, że najpóźniej w pażdzierniku zdjęcie zostało ujawnione ( gdy była jeszcze legalizacja ) a dostałem je po 3 miesiącach.
Walcząc z SM obrać drogę:
- dwa samochody jadące w tym samym kierunku widoczne na zdjęciu
- brak możliwości zobaczenia oryginalnego zdjęcia (brak legalizacji na fotoradar)
- brak opisu miejsca zdarzenia na zdjęciu
- słabo widoczna tylna rejestracja (tylko na powiekszeniu) oraz sprawca zdarzenia
- przedawnienie
- brak pomiaru temperatury (zakres temperatury urzadzenia pomiarowego)
- inne ?
z góry dzięki za pomoc