K
karaczoch
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 866
A tam myk, odebrać jak się odezwą to powiedzieć pomyłka i zablokowac numer.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
karaczoch napisał:A tam myk, odebrać jak się odezwą to powiedzieć pomyłka i zablokowac numer.
damian xxx napisał:Dlaczego pomyłka , ja zawsze proszę o udowodnienie długu , rozmowa jest bardzo pouczająca.
damian xxx napisał:Napiszę tak , rozmowa z nimi nic nowego nie wnosi do sprawy , ale polubiłem te dyskusje (MAM CZAS) ale zauważyłem że po dłuższej wymianie zdań , osoby dzwoniące zaczynają się denerwować i motać i niejednokrotnie kończą, rzucając słuchawką.
Muszą tak, inaczej nie wyrobią normy "klientów" na godzinę - i opieprz od kierownika zmianydamian xxx napisał:(MAM CZAS) ale zauważyłem że po dłuższej wymianie zdań , osoby dzwoniące zaczynają się denerwować i motać i niejednokrotnie kończą, rzucając słuchawką.
damian xxx napisał:Po zalogowaniu się w EPU zobaczyłem że GB dwukrotnie składali pozew o zapłatę , w obu przypadkach oddalony z powodu braku wystarczających podstaw do wydania nakazu i decyzja o przekazaniu sprawy do SR właściwego .
Za każdym razem dzień po takiej decyzji firma GB wycofywała pozew.
Więc daje do myślenia ? prawda ?
hunter33 napisał:Własnie wygrałem z Getbackiem sprawę w sądzie o zapłatę przedawnionego długu. Tzn wygrałem... Nie do końca chyba bo Get Back wycofał pozew bez zrzeczenia się roszczenia...
No tak tylko że do rozprawy nie doszło bo była zaplanowana na październik a oni spryciule wycofali się przed rozprawą. Czyli zrobili to tylko po to by znowu wziąć mnie z zaskoczenia bo a nóż widelec się zagapię... Jakie to prefidnedamian xxx napisał:Przedawnienie , pismo procesowe przedstawia się w sądzie na rozprawie , właśnie po to aby nie dopuścić do tego co napisałeś.
hunter33 napisał:Jak mogę zablokować takie ich działanie? Co zrobić?