nomnes
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 21 165
@wiktorrria - czy ty czytasz zasady forum? Czy czytasz co się do ciebie pisze? Możesz w końcu zauważyć i zacząć korzystać z magicznego

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie prawda. Telefonicznie również można odstąpić od umowy.robercik.17 napisał:...rozmowa telefoniczna nie służy do złożenia poprawnego ODSTĄPIENIA OD UMOWY czyli rezygnacji...
Shocked napisał:Nie prawda. Telefonicznie również można odstąpić od umowy.
Problemem jest kwestia potwierdzenia tego faktu później.
W opisywanych przypadkach nie trzeba od umowy odstępować, bo po stronie przedsiębiorcy brak dowodów na wywiązanie się z umowy, więc po 30 dniach od rzekomego zamówienia umowa przestaje wiązać strony.
robercik.17 napisał:... 1. Konsument, który zawarł umowę na odległość...
Tak. Większość osób na ostatnich sześćdziesięciu stronach tego wątkuGabrielaKa napisał:Czy ktos miał taka sytuację i może pomoc? Co robic?
nomnes napisał:Cały wątek jest o tym co robić i nie znalazłaś odpowiedzi? :what:
GabrielaKa napisał:Tak, nie znalazłam żadnej konkretnej odpowiedzi, co należy zrobić, kiedy włączyli w to firmę windykacyjna.
jasanka napisał:dziś dzwonilam do rzecznika praw konsumentow. towar był nie zamowiony mam ignorować listy i sms od firmy windykacyjnej. jeżeli będą groźby od tej firmy mam zgłosić to na policję.także nic nie płacę mogą mnie pocałować w .... więcej takiej głupoty nie popełnię.