Gordon Gekko
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 395
Gordonie jest prawo, które musi strzec sprawiedliwości-nie jesteś wróżką nie znasz życzeń tej Pani. Za błędy się płaci-niestety.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hah! Dobre.Gordon Gekko napisał:Nie płac. Masz fakture że zapłaciłas za to co zrobili dla Ciebie. Jakby zakład był fair to szli by na układ żeby zapłaciła Pani za połowe a oni z racji popełnionego błędu pokryją drugą połowe a nie straszyli windykatorami.
Gordon Gekko napisał:Gordonie jest prawo, które musi strzec sprawiedliwości-nie jesteś wróżką nie znasz życzeń tej Pani.
Ale nie wszystko, co zostało zrobione, jest na tej fakturze.Masz fakture że zapłaciłas za to co zrobili dla Ciebie
loco1 napisał:Ale nie wszystko, co zostało zrobione, jest na tej fakturze.
Pozdr.
Gordon Gekko napisał:Materiał dowodowy Gordonie jest marny.
Możesz to rozwinąć?Gordon Gekko napisał:Tym samym właściciel zakładu chciał oszukac Skarb Państwa....![]()
Gordon Gekko napisał:Materiał dowodowy Gordonie jest marny.
Gordon Gekko napisał:Tym samym właściciel zakładu chciał oszukac Skarb Państwa....![]()
Gordon Gekko napisał:Nie płac. Masz fakture że zapłaciłas za to co zrobili dla Ciebie. Jakby zakład był fair to szli by na układ żeby zapłaciła Pani za połowe a oni z racji popełnionego błędu pokryją drugą połowe a nie straszyli windykatorami.
Gordon Gekko napisał:Jeśli wystawił fakture na częśc usługi a na pozostałą nie to zastanawiam się dlaczego. Oczywiści może chodzic o pomyłkę ale niekoniecznie.
misiap3 napisał:Czy mam rację?
misiap3 napisał:Dziękuję za poradę. Część była niedroga, kosztowała ok. 500 zł, ale teraz w sumie pomyślałam, że oni muszą mnie chyba powiadomić pisemnie o nie zapłaceniu, a oni tylko dzwonili. Czy mam rację?
Gordon Gekko napisał:AWidzisz to była moja podpowiedz do autorki wątku żeby miała jakiś dodatkowy argument w rozmowie z mechanikeim ale Ty Gordonie nie łapiesz w lot moich "złotych myśli"
Gordon Gekko napisał:Wątek jest inny.
misiap3 napisał:Dziękuję za poradę. Część była niedroga, kosztowała ok. 500 zł, ale teraz w sumie pomyślałam, że oni muszą mnie chyba powiadomić pisemnie o nie zapłaceniu, a oni tylko dzwonili. Czy mam rację?