S
strozowka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Kriszo napisał:To Ci naciągacze jeszcze działają? Co było napisane w tym wezwaniu? Jakie Twoje dane mają? Tylko imię i nazwisko? Rozumiem, że podczas rejestracji na Chomiku nie podawałeś żadnych danych osobowych. Czy z nazwy profilu na Chomiku albo adresu e-mail można wywnioskować Twoje imię i nazwisko? Masz konta na innych portalach (Facebook, NK itd.), gdzie podawałeś dane osobowe? Ty pierwszy wysłałeś do nich maila i stąd mają Twój adres?
Jest moje Imie i nazwisko nie wiem skąd, bo patrzyłem na e-mailu nie mam wpisane żadych danych osobowych, na chomiku też na pewno nie wpisywałem. Tak mam konto na fb i nk. I w dodatku to jest ten sam adres email.
Aha i ja się wkopałem bo oni chyba tak działają. Dają plik np. muza.mp3 i piszą do ciebie na chomiku żebyś to usunął i do nich napisał.
I tak zdobyli chyba mój adres e-mail.
Kumpel też dostał taką wiadomość na chomiku jak ja, ale że on chomika nie używał to nawet na to nie patrzył. I nic do nich nie pisał.
Ja bałem się, spanikowałem i napisałem że usunąłem plik. Tak to pewnie nic by mi nie zrobili.
Nie mam pojęcia co mam robić.